• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Problem atrakcyjnosci

Skromnis

Cichy Podglądacz
Mam dość specyficzny problem. A mianowicie ogólnie jestem osobą dość mało atrakcyjną dla kobiet. Oczywiście staram sie dobrze ubierac, traktować kobiety z szacunkiem i być osobą otwartą. Mimo tego na ogól kobiety traktuja mnie olewająco. Z małym wyjątkiem. Kobiety o dość sporej tuszy w mojej obecności dostają nagle pewności siebie i zaczynają ze mną flirtować i być bardzo bezpośrednie. Lecz mnie takie kobiety nie zabardzo interesuja (seksualnie) Zwyczajnie kobieta która jest puszysta działa na mnie bardzo aseksualnie. A szczupłe traktują mnie z pogardą. No i taki mój los. Nawet na dyskotece, gdy jestem na parkiecie okazuje się że wokół mnke nagle pojawia kilka pań z dość większa ilością swego kochanego ciała i zaczynają mnie obmacywac.

Skromnis

Cichy Podglądacz
Czyli mam rozumieć, że kobiety te które się do mnie dostawiają to traktują mnie jak ostatnią deske ratunku ? :D Naturalnie uważam, że te kobiety nie są nikim złym. Powiem więcej, iż oferują zawsze duża dawke dobrego humoru, inteligencje i naprawdę bardzo miłe towarzystwo. Ale jeśli ma być jakaś dawka kontaktu seksualnego, no to musi być jakiś bodziec do tego. A ja raczej nie wychodzę z założenia "podoba mi sie czy nie, grunt że jest gdzie wsadzić " Kto wie, może zwyczajnie mam zbyt wysokie oczekiwania -_-