• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Preparaty na zwiększenie wytrysku.

Mężczyzna

Marcin263421

Cichy Podglądacz
Cześć, czy ktoś z forumowiczów lub ich partnerów korzysta aktualnie z preparatów typu "CumOn" czyli takich które mają podnieść objętość wytrysku ?

Macie jakieś godne polecenia? Po jakim czasie widać efekty?

Może macie jakieś inne sprawdzone sposoby na zwiększenie wytrysku ?

Mężczyzna

Marcin263421

Cichy Podglądacz
Też tak uważam a dużo informacji na ten temat nie znalazłem. Kupiłem ostatnio, ale jeszcze nie brałem. W sumie w aptekach tego nie ma, tylko alledrogo. Raczej podchodzę z dystansem do tabletek z takich źródeł, dla tego pytam czy może ktoś to brał i czy jest sens.

Mężczyzna

janeczek216

Seks Praktykant
Też tak uważam a dużo informacji na ten temat nie znalazłem. Kupiłem ostatnio, ale jeszcze nie brałem. W sumie w aptekach tego nie ma, tylko alledrogo. Raczej podchodzę z dystansem do tabletek z takich źródeł, dla tego pytam czy może ktoś to brał i czy jest sens.
Jedyną metodą co znam to się ,,oszczędzać" ale nie powiem dla zaspokojenia ciekawości chętnie bym spróbował czy strzał będzie znacząco większy i obfitszy

Mężczyzna

Roger430

Biegły Uwodziciel
Cześć, czy ktoś z forumowiczów lub ich partnerów korzysta aktualnie z preparatów typu "CumOn" czyli takich które mają podnieść objętość wytrysku ?

Macie jakieś godne polecenia? Po jakim czasie widać efekty?

Planujesz wywołać powódź? Już kiedyś Noe musiał budować arkę, żeby ocalić życie na ziemi. Weź tu się chłopie dobrze zastanów.

Mężczyzna

Marcin263421

Cichy Podglądacz
Tutaj było dyskutowane:

Thread:'Zwiększenie erekcji i wytrysku'

https://sexforum.pl/threads/zwiekszenie-erekcji-i-wytrysku.17723/
Tak, czytałem. Dyskusja krótka i nie zbyt wiele wnosząca w temat. Raczej " mieszanki adaptogenów" nie będę w siebie pakować 🤣 to nawet brzmi okrutnie. Tadalafil znany, aczkolwiek nie o samą erekcję chodzi tylko o finał. Fakt po nim ciśnienie w sprzęcie większe to i dalej ładunek leci ale mam na myśli żeby było go wiecej.

Mężczyzna

łukowianin40

Biegły Uwodziciel
Z tego co widzę preparaty nie są drogie. Czytaj i próbuj. Z tego co ludzie mówią na każdego działa coś innego. Miłego doświadczania

Mężczyzna

forg

Biegły Uwodziciel
Abstynencja. Dużo białka (naturalnego - wystarczy jajecznica). Nawodnienie. Długa stymulacja - czyli długi seks (ale do tego jest potrzebna umiejętność balansowania na na pograniczu wytrysku). I strzał jest przeobfity.