Miałem kobiety od 18 do 40 lat, żona rok młodsza, potem partnerka 18 lat młodsza, potem 21 lat młodsza, potem 13 lat młodsza i teraz 12 lat młodsza
i ogólnie kobiety od 18 do 45 są mega jak są zajebiste jak te moje 

Tylko, że te magiczne 30 lat nie trwa wiecznie.Ja to jednak mam szczęście że mam 30 latke![]()
Dlatego korzystam póki mogęTylko, że te magiczne 30 lat nie trwa wiecznie.
Wg mnie jest to sprawa indywidualna, bo wiek to tylko liczba. Ciało to kwestia genów i pracy nad nim. Szacunek nie jest zależny od wieku. Najczęściej jest kwestią wychowania i dojrzałości, a z dojrzałością emocjonalną bywa różnie.Obecnie mam 48lat. Od trzydziestu lat niezmiennie uważam, że najseksowniejsze są trzydziestolatki. Mają świetne ciała, a do tego już wiedzą co im daje radość i potrafią szanować mężczyzn.
to już podchodzi pod nekrofilię., ale znałem kiedyś kobietę, byłą modelkę firmy "Polski len", która miała lat 80 i mega mnie podniecała
Ja mam 33 i wole starsze dojrzałe kobiety w wieku 40-50lat mniej więcej które wiedzą czego chcą i lubią sex z młodszymi. Kręci mnie tez jak taka kobieta dominuje nade mną a ja wykonuje rozkazy swojej paniA ja wolę młodych. Mam 43 lata.![]()
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
| S | Stylówa a wiek | Poza tematem | 35 | |
| J | Masturbacja a wiek | Masturbacja | 41 | |
|
|
Story z 50+(wiek) | Ogłoszenia | 10 | |
| N | Szukam panią wiek +45 | Ogłoszenia | 0 | |
|
|
Wiek partnera | Seks | 0 |