• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

prawiczek 26lat i słaby wzwód

Mężczyzna

xer99

Cichy Podglądacz
Moze bede banalny, ale wydaje mi sie ze to po prostu stres. Jezeli potrzebujesz uzyj tabletek nawet tych z apteki bez recepty, jak wszystko pojdzie ok i odczujesz ze bylo dobrze powinno samo przejsc :)
Taki właśnie mam zamiar... seks po jednej tabletce nie zaszkodzi zdrowiu a ja poczuje się dużo pewniej jak w końcu zaliczę moją Pannę.
Jestem już w takim wieku że nie ma co czekać bo za chwilę zostanę prawiczkiem do 40... jak zobaczy że trafiła na jakiegos impotenta.

Mam nadzieję że się przełamie i późnej bez ciśnienia będzie tylko łatwiej. Jeżeli sprzęt dalej będzie szwankować wybieram się do lekarza i badania.

Mężczyzna

Erien343

Seks Praktykant
Taki właśnie mam zamiar... seks po jednej tabletce nie zaszkodzi zdrowiu a ja poczuje się dużo pewniej jak w końcu zaliczę moją Pannę.
Jestem już w takim wieku że nie ma co czekać bo za chwilę zostanę prawiczkiem do 40... jak zobaczy że trafiła na jakiegos impotenta.

Mam nadzieję że się przełamie i późnej bez ciśnienia będzie tylko łatwiej. Jeżeli sprzęt dalej będzie szwankować wybieram się do lekarza i badania.

Dokladnie, bedzie dobrze - tylko serio nie pij wtedy bo te tabletki podwyzszaja cisnienie to zebys nie byl burakiem na twarzy hehe :) Rob co Ci podpowiada instynkt i bedzie dobrze :)

Mężczyzna

xer99

Cichy Podglądacz
Pytanie do Panów którzy wspomagali się tabletkami bez recepty.
Jak wrażenia? I czy możecie mi konkretne polecic?

Nie rozumiem skąd ten giga hejt na tabletki, nawet na test... czasami ludzie po prostu potrzebują się wspomóc. Jak jesteście chorzy bierzecie antybiotyki.

Mężczyzna

Erien343

Seks Praktykant
Pytanie do Panów którzy wspomagali się tabletkami bez recepty.
Jak wrażenia? I czy możecie mi konkretne polecic?

Nie rozumiem skąd ten giga hejt na tabletki, nawet na test... czasami ludzie po prostu potrzebują się wspomóc. Jak jesteście chorzy bierzecie antybiotyki.
w Tych tabletkach bez recepty jest dokladnie ten sam srodek co w Viagrze na recepte (Sildenafil) tylko w mniejszej dawce, korzystalem z tego czasami. Nie wplywa to w zaden sposob na psychofizycznosc jedynie krew splywa tam do dolu i stoi jak dab :D

Kobieta

MoonikaWaw

Podrywacz
Rekomendując tabletki nie macie pewności czy @xer99 się od nich nie uzależni. Jak będzie potem brał za każdym razem to nic dobrego z tego nie będzie, a pokusa będzie bardzo silna.

Mężczyzna

xer99

Cichy Podglądacz
Proszę was, nie gadajcie że jakaś łagodna tabletka (25mg syldenafil) na pobudzenie mnie uzależni i zniszczy życie... to nie jest 50mg albo 100.

Kobieta

MoonikaWaw

Podrywacz
Proszę was, nie gadajcie że jakaś łagodna tabletka (25mg syldenafil) na pobudzenie mnie uzależni i zniszczy życie... to nie jest 50mg albo 100.
1985
Chłopaki, od jednego jabola się nie uzależnię.....

2025
images