• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

prawiczek 26lat i słaby wzwód

Mężczyzna

dario_a_z

Erotoman
Lamusy to są ci, co w młodym wieku z byle powodu biorą piguły. Ale to moje zdanie. I tak mnie naszło w temacie tego co napisałaś - dlaczego koleżanka musi częstować ziomków tabsami, żeby ją puknęli? Aż tak z nią źle?

Mężczyzna

Hakuzery

Nowicjusz
Ale bzdury, ja pierdolę... Czyli jak kogoś boli gardło to polecasz syrop, zamiast lekarza? Boli nie bez powodu...
Wódę też można chlać na imprezach bez recepty. Problem w tym, że po jakimś czasie część ludzi nie umie się bawić bez wódy. Ale zakładam, że nie zrozumiesz alegorii.
Tak na ból gardła stosuję syrop lub inne specyfiki na ból gardła. Jeżeli nie chce przejść wtedy lekarz.
Na opad fiuta, stosuję środek na opad fiuta. Jeżeli nie chce ...........

Mężczyzna

maxis

Podrywacz
A może to po prostu taki organizm, czy tam geny ma chłopak i tyle, nie wiem. Ja przecież od początku się nie zajmowałem (czyli za dzieciaka) takimi sprawami a mimo woli sam mi stawał, bo najwidoczniej mnie natura wzywała, przecież każdy organizm jest inny, prawda?

Mężczyzna

haster692

Cichy Podglądacz
Nic się nie bój. Dajcie sobie więcej czasu. Przyzwyczaiłeś swój organizm do masturbacji, a do tego teraz się stresujesz, bo chcesz dać z siebie wszystko, a ciało odmawia.
To wymaga czasu, a wszystko wróci do normy.
Spij nago, wykorzystuj poranne wzwody do ocierania się o nią.