• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Prawda o kobietach. Oszustki/oszuści.

Kobieta

Lenkaa

Biegły Uwodziciel
To miał być post w celu ukazania dzisiejszych realiów w poszukiwaniu dziewczyny na stałe, więc nie sądziłem, że ktoś go w ogóle i jakkolwiek skomentuje, ale że aż tak, no tylko pokazuje jakie społeczeństwo mamy w Polsce i faktycznie jego stan na skalę światową jest krytyczny.

Osobom, który się udało to cwaniakują i się mądrzą że kogoś tam mają i dobrze, niech mają, ale niech innych nie obwiniają że nie mają, szukając tylko u nich problemów, bo prawda zawsze ley po środku, czyli tu u faceta i u kobiety, cały w tym ambaras żeby dwoje chciało naraz.

Tym przykładem jest brak tolerancji, filozofowanie, że dajemy rady Tobie a Ty nic, no co za rady, jak u mnie wady się widzi i wysyła się mnie do specjalisty. Ja myślałem pojawiając się tu na forum, że to wy jesteście specjalistami, ale u nie widzicie tylko konkurencję, której pomóc nie chcecie, bo trzymacie dla siebie pomimo, że macie, co potwierdzają słowa jednego z użytkowników coś w sensie żeby wam zostawił dziewczyny a ja sobie ku..., no Panie na godzinkę.

A tu jednen dawny alkoholik, więc mózg na wyjarany przez alkohol, drugi sam mnie wysyła do specjalisty a sam u niego były, trzeci z kolei, że co ja gadam, skoro ma i świat jet inny.

Ten pierwszy, co może wiedzieć na temat takich spraw jak jego ukochana to była kiedyś butelka. Drugi to niby mocny mężczyzna, co nie jaki to mądry a z problemem sobie sam nie poradził i to dorosły chłop i musiał do specjalisty iść, ale mi zaradność, bo do lekarza poszedł a ciota i tyle w. Ja to chociaż wycofany i zawstydzony sam przełamem się i do Pani poszedłem aby samotnym nie być. Trzeci z kolei niby ok, ale fantasta, bo twierdzi, że świat jest inny i że mi z innymi go pokazuję. Ok dobra, skoro tak jest to niech powie gdzie i jak szukać kogoś na stałe, jak zagadać etc. ale tego nie zrobi. Czemu? bo sobie konkurencji nie będzie robił, pomimo że może kogoś mieć.

Tu się nasuwa główny wniosek, że po prostu każdy się mądrzy, bo tak kogoś ma czy miał, ciekawe czy taki jeden z drugim byłby mocny, jak go kobieta go opuściła, czy by zdradę jej wybaczył, to hunor by nie był, a ja bym mógł to akceptować, aby tylko do mnie zawsze chciała wracać. Ja jestem wyrozumiały, w przeciwieństwie do narodu Polskiego, który tylko się tak nazywa, po prostu żenada.

Pomimo, że się przyznałem, ze jestem przegrywem, że jestem trudny, mam wady, to twierdzą tu co nie którzy, że się nie przyznałem i mam problemy i mnie wysyłają do specjalisty, robią tak aby ich racja była na pierwszym planie, kolejny przypadek polskości.

Nawet się przeczytać całości nie chciało mojego oryginalnego postu, bo że za dużo, matko boska jak dobrze, że jedna kobicina zechciała tym chłopom streścić ten mój post, co prawda przez chatbot, ale nie mniej jednak się jej chciało to zrobić to minimum, i dzięki temu co nie którzy załapali co nieco, to jak żeście te szkoły pokończyli i zawody poznajdowali ,bo nie chyba pracowitością, skoro się trochę dłuższego tekstu, sienie chciało przeczytać, to jest przykład lenistwa, nawet pomimo, że postęp służy pomocą, to kobicina musiała to zrobić , no co nie którzy Panowie normalnie wstyd, ja by się spalił ze wstydu na waszym miejscu aby się wysługiwać kobietą. Nawet nie chcę się chcieć a to już kląska dla narodu Polskiego.

Kolejne kłamstwo jedna dziewczyna twierdzi, aby się do mnie odezwała tu na ogłoszenie, tylko ze za dużo marudzę. No nie, nie prawda to, chciała to zrobić, ale przestraszyła by się że ją rozgryzę i bym się oszukać nie dał jak planowała to zrobić wobec mnie.

Rzecz kolejna, wam wolno tu wystawiać opinię, komentarze ogłoszenia, co też jest biadoleniem i marudzeniem, ale nikomu innemu tak palcami nie wytykacie jak, że maxis to czy maxis tamto. Jeśli wam wolno to mi, tez jestem człowiekiem i mam prawo się wypowiadać kochać kogoś być kochany i czerpać przyjemnośći z życia i tlen.

Dużo gorsi ode mnie tam kogoś mają i jakoś jest ,więc to jest nie sprawiedliwe, ale się z tym pogodziłem co pisałem zresztą nie raz, ale nie wedlug co niektórych też tego nie zrobiłem, nie przyznając się aby wasze było na pierwszym miejscu, bo by wasza Polska duma by na to nie pozwoliła.

To wszystko jest przykład Polskości, że nazywacie się tak prawicie, a wcale tacy nie jesteście, nawet wybitny poeta już w tamtych czasach stwierdził, że nawet między zwierzętami nie znajdziesz tak podłych bydląt jak ludzie i to już w tamych czsach, a w dzisiejszych? to się pogłębiło i dalej się pogłebia, taka nasza Polska cała, dlatego czuję że nie pasuję do tego kraju, do tych ludzi, ale próbuje jakoś zyć czekając na śmierć jak każdy i aby urozmaicić i samotność cokolwiek zniwelować to postanowiłem pójsć do takie Pani i co komu to tego. Będę już grzmocił ile będę mogł i jak długo będzie na mnie stać, lepsza śmierć na syfilis niż śmierć z samotności będac przy zasadniczą ciotą co prawi morały, co nie umie sobie z tym samym poradzić tylko leci do lekarza no oho ho ależ to męskie, no zaj... naprawdę.

Założe się, że co nie który znowu się zwoje poprzepalają od ilości tekstu, ale wszystko to co jest napisane to jest najprawdziwsza prawda tylko się nigdy nie przyznacie, bo wam Polski honor nie pozwoli i znowu będzie lawina komentarzy, jeśli tak będzie to tylko taki ktoś udowotni, że jest statystycznym Polskim wieśniakiem rozczeniowym, nie tolerancyjnym gburem nie przyznając się do swoich wad.

Ja się przyznałem, że jestem prosty, może porywczy, mający wady, ale znam realia, bo sam je doświadzczyłem osobiście a prawda jest smutna i okrutna, więc ciekaw jestem, czy ktoś się odważy się przyznać nawet milcząc i nic nie pisząc po tym moim kolejnym postem, czy jesteś w stanie jeden z drugim uszanować ,że pokazuję innym prawdę w obecnych czasach, co mają podobną sytuację do mojej, i ze są porady a nie moje marudzenie czy tam biadolenie nad sobą.

Najłatwiej komentować, nie będąc w podobnej sytuacja do mojej, jakie to Polskie. Jak sami twierdzoicie że jest to forum do ;porad to dajęinnym, aby nie byli oszukani jak ja, a to jest przyjemne, za coś zaplacić a totalnie nic nie dostać. Jeśli któryś się wychyli z obelgą w moją stronę, to pokaże tym ,że to forum jes zbędne, na którym tylko się śmieje z innych i wytyka innym wady i nie pomocne wogóle dla takiego kogoś jak ja, więc bym się raczej zastanowił na miejscu co niektórych, czy lepiej dotykać klawiatury czy lepiej milczeć, wybór należy do was, do co niektórych rzecz jasna.
Ale Polski to ty nie obrażaj, to już jest mega słabe. Może wyjedź na Zachód, skoro tutaj są tacy źli ludzie.

Mężczyzna

maxis

Podrywacz
Chłopak mógłby iść do rozmów w toku
Maxis lat 30 (chodzę na kurwy, bo jestem przegrywem)
Ten ziomek nie bierze leków albo za mało. No chyba, że nas trolluje i pisze np pracę magisterską. Potrzebuje materiałów do pisania. Chłop po avatarze stwierdził, czy kobieta leci na kasę czy nie i czy chce ludzi oszukiwać 🤣🤣🤣.
Skrzywdzony przez życie smutny chłopiec.
Temat jest do zamknięcia. Gdzie admin??
Nie no co Ty, jakie zamknięcie tematu, przecież gdzieś Ci ludzie muszą (m.in mnie) wyzywać i obrażać, po to są fora w Polsce, nie ważne o jakiej tematyce by nie były, to Ty takich rzeczy nie wiesz?

P.S. Nie trolluje.

Mężczyzna

maxis

Podrywacz
Ale Polski to ty nie obrażaj, to już jest mega słabe. Może wyjedź na Zachód, skoro tutaj są tacy źli ludzie.
Polska to kraj, który kształtują ludzie, a ludzie w Polsce są beznadziejni, więc tyle w temacie. Niestety z bidy muszę siedzieć w tym kraju, a jeszcze około 15 lat temu jeszcze w Polsce nie było tak źle jak teraz. Rozumiesz sugestię, biorąc pod uwagę ludzi, którzy ukształtowali ten kraj?

Kobieta

małami09

Seks Praktykant
Ja wiem swoje, Ty wiesz swoje, lecisz na kasę i tyle,
Czekam na jakikolwiek cytat z moich postów, który by o tym świadczył.
jak wszystkie, to że napisałaś, że szukasz normalnego faceta bez szerokiej klaty i spokojnego to tym sposobem szukasz sfrustrowanego faceta,
Od kiedy spokojny równa się sfrustrowany?
To czemu w takim razie nikogo jeszcze nie masz skoro mówisz w liczbie mnogiej, że Cię widzieli?
Bo nie zawsze w relacjach chodzi o związek czy seks, fajne rozmowy też są wartościowe. ;)
Pewnie nie jednego okantowałaś, a zależy Ci na tym abym zniknął, bo przeszkadzam sobą zakłócam Twoją reklamę dla jeleni.
Gdybym okantowała kogoś stąd, a o tym mówimy, to by mógł o tym napisać, a więc próby dalszego kantowania byłyby bez sensu, wgl bycie tu byłoby bez sensu. Za to jedna osoba przyznała pośrednio, że podobam się jej bo mnie widziala i nie dodała nic o kantowaniu, cóż, szczęśliwiec z niego że go ominelam.
Zresztą, które normalna dziewczyna się tu znalazła na tym forum, która faktycznie szuka normalnego i spokojnego faceta na stałe?
To że szukam kogoś na stałe i jednocześnie jestem na tym forum, to nie znaczy, że jestem i aktywnie tutaj szukam. Jak się ktoś zdarzy - fajnie, ale nie po to tu jestem.
Coś tu nie tak, ale ja wiem o co chodzi, Ty wiesz o co chodzi i zostawmy to w milczeniu. Jakbym swojej Pani nie miał, to kto wie może bym się sam zgłosił do Ciebie
Nie zamieniłabym z Tobą ba privie ani słowa, nie martw się, uczulenie na takich, hmmm, przygłupów.

Mężczyzna

luzik27

Podrywacz
Odpadł, bo wie, że prawdę mówię, i argumenty mu się skończyły. Tak wolę być przegrywem, do którego się przyznaję się bez bicia, już po raz któryś niż zadufanym i zasadniczym egoistą jak Ty udający kulturalnego wobec innych. Ja to chociaż poradziłem w pewnym stopniu z samotnością a nie lecę z tym do specjalisty, bo i tak mi nie pomoże. Skoro tak twierdzisz, ze Ci seksuolog Ci pomógł to co tu robisz na forum? Czyżby zabrakło Ci na wizyty u niego?

Tak już wolę pewnych rzeczy nie widzieć i się nie wtrącać, bo tylko biedy sobie napykać a zdrowie i życie ma się tylko jedno, nawet jakby sobie obok łby urywali to idę dalej, nic mi do tego ,bo to ich sprawa. Tą narę to sobie wsadź głęboko w d... ,może Ci będzie chociaż przyjemnie.
Z niczym se nie poradziłeś xD
Jeśli uważasz nadal, że chodzenie na prostytutki to rozwiązanie problemu z kobietami to masz tak nie po kolei w głowie że to może faktycznie psycholog już nie pomóc 😂😂😂

Mężczyzna

maxis

Podrywacz
Czekam na jakikolwiek cytat z moich postów, który by o tym świadczył.

Od kiedy spokojny równa się sfrustrowany?

Bo nie zawsze w relacjach chodzi o związek czy seks, fajne rozmowy też są wartościowe. ;)

Gdybym okantowała kogoś stąd, a o tym mówimy, to by mógł o tym napisać, a więc próby dalszego kantowania byłyby bez sensu, wgl bycie tu byłoby bez sensu. Za to jedna osoba przyznała pośrednio, że podobam się jej bo mnie widziala i nie dodała nic o kantowaniu, cóż, szczęśliwiec z niego że go ominelam.

To że szukam kogoś na stałe i jednocześnie jestem na tym forum, to nie znaczy, że jestem i aktywnie tutaj szukam. Jak się ktoś zdarzy - fajnie, ale nie po to tu jestem.

Nie zamieniłabym z Tobą ba privie ani słowa, nie martw się, uczulenie na takich, hmmm, przygłupów.
Dobra dobra mogłaś gościa zastraszyć i niepuści pary z ust tu na forum, już ja znam te wasze numery. Chyba jak się zdarzy jeleń, na którym zbijesz dużo kasy - fajnie.

O jak dobrze ,że mnie przygłupem nazwałaś, jaka ulga, czuję się bezpieczni razem z moimi pieniędzmi, choć wyczułabyś co innego, żebym mógł Cię prześwietlić i Twoje prawdziwe zamiary. Nie kłam, bo wiadomo o co chodzi, zwłaszcza w Internecie.

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Zresztą, które normalna dziewczyna się tu znalazła na tym forum, która faktycznie szuka normalnego i spokojnego faceta na stałe?
Pozwolę sobie jeszcze się wtrącić.

To jest sexforum, nie jakaś sympatia, nie datezone. Czyli kobiety tu z założenia nie szukają miłości życia, a nawet seksu samego w sobie. Chcemy się wypowiedzieć, być wysłuchane, dowiedzieć czegoś nowego, podzielić przemyśleniami i poczytać o tym co myślą inni.
To, że czasem, przy okazji rozmów, udaje się znaleźć czy to seks czy nawet miłość, to najczęściej szczęśliwy zbieg okoliczności, a nie kalkulacja. Jak chcemy seksu to na dateznone można go mieć w chwilę, jak chcemy z kimś grać w bierki do końca życia to skoczymy pewnie na sympatię.

Kobieta

małami09

Seks Praktykant
Dobra dobra mogłaś gościa zastraszyć i niepuści pary z ust tu na forum, już ja znam te wasze numery.
Ciekawe czym mialabym go zastraszyc. 🤣🤣🤣 Wyobraźnię masz, za to nadal nie masz cytatu z moich wypowiedzi, który by świadczył o tym, jak lecę na kasę.
O jak dobrze ,że mnie przygłupem nazwałaś, jaka ulga, czuję się bezpieczni razem z moimi pieniędzmi, choć wyczułabyś co innego, żebym mógł Cię prześwietlić i Twoje prawdziwe zamiary. Nie kłam, bo wiadomo o co chodzi, zwłaszcza w Internecie.
Ja nie muszę kłamać, jak mi coś nie pasuje, to mówię wprost, za to ty musisz zmyślać i obrażać, bo przecież nie przyznasz się przed sobą że słaby jesteś, to by uraziło męską dumę.

Mężczyzna

maxis

Podrywacz
Z niczym se nie poradziłeś xD
Jeśli uważasz nadal, że chodzenie na prostytutki to rozwiązanie problemu z kobietami to masz tak nie po kolei w głowie że to może faktycznie psycholog już nie pomóc 😂😂😂
I jak było z tą Twoją narą? Chyba nie do końca dobrze w d... ,bo jednak znów się dałeś sprowokować jak małe dziecko. Już wolę mieć nie równo w głowie niż jak Ty równo i żalić/biadolić się specjalistom o swych problemach przy tym wydając pieniądze, i Ty niby za męskiego się uważasz, słabiak i to totalny, na całej linii.

Kobieta

małami09

Seks Praktykant
I jak było z tą Twoją narą? Chyba nie do końca dobrze w d... ,bo jednak znów się dałeś sprowokować jak małe dziecko. Już wolę mieć nie równo w głowie niż jak Ty równo i żalić/biadolić się specjalistom o swych problemach przy tym wydając pieniądze, i Ty niby za męskiego się uważasz, słabiak i to totalny, na całej linii.
Jeśli uważasz że chodzenie do specjalisty to słabość, to chyba mylisz siłę z zadufaniem.

Mężczyzna

dario_a_z

Erotoman
To miał być post w celu ukazania dzisiejszych realiów w poszukiwaniu dziewczyny na stałe,
A to są TWOJE realia. Inni maja jednak inaczej...

Osobom, który się udało to cwaniakują i się mądrzą że kogoś tam mają i dobrze
Odkleiłeś się mocno, nikt nie cwaniakuje bo ma partnera/partnerkę, taka jest normalność. To jakbyśmy "cwaniakowali" bo umiemy na przemian stawiać nogi - prawa, lewa, prawa, lewa...

A tu jednen dawny alkoholik, więc mózg na wyjarany przez alkohol, drugi sam mnie wysyła do specjalisty a sam u niego były, trzeci z kolei, że co ja gadam, skoro ma i świat jet inny.
A da się bez obrażania kogokolwiek? Takim stylem daleko nie zajedziesz.

Pomimo, że się przyznałem, ze jestem przegrywem,
Moim zdaniem jesteś, ale zamiast popracować nad tym to piszczysz na forum i się obrażasz za krytykę.
Nawet się przeczytać całości nie chciało mojego oryginalnego postu,
Ja przeczytałem (tak jak i ten), ale spójrz prawdzie w oczy - rozwlekasz się mocnym bełkotem, nie dziw się, że komuś się nie chce tego czytać...

bo że za dużo, matko boska jak dobrze, że jedna kobicina zechciała tym chłopom streścić ten mój post, co prawda przez chatbot, ale nie mniej jednak się jej chciało to zrobić to minimum, i dzięki temu co nie którzy załapali co nieco, to jak żeście te szkoły pokończyli i zawody poznajdowali ,bo nie chyba pracowitością, skoro się trochę dłuższego tekstu, sienie chciało przeczytać, to jest przykład lenistwa, nawet pomimo, że postęp służy pomocą, to kobicina musiała to zrobić , no co nie którzy Panowie normalnie wstyd, ja by się spalił ze wstydu na waszym miejscu aby się wysługiwać kobietą. Nawet nie chcę się chcieć a to już kląska dla narodu Polskiego.
Panie kolego, nie wyjeżdżaj ludziom z pokończeniem szkół, bo Twój poziom znajomości ojczystego języka jest bardzo mocno urągający, jesteś daleko w kolejce do zwracania innym uwagi.

Kolejne kłamstwo jedna dziewczyna twierdzi, aby się do mnie odezwała tu na ogłoszenie, tylko ze za dużo marudzę. No nie, nie prawda to, chciała to zrobić, ale przestraszyła by się że ją rozgryzę i bym się oszukać nie dał jak planowała to zrobić wobec mnie.
A dlaczego zaczynasz od "rozgryzania" kobiet? Masz potężny problem. Z kobietami i ze sobą.

Rzecz kolejna, wam wolno tu wystawiać opinię, komentarze ogłoszenia, co też jest biadoleniem i marudzeniem, ale nikomu innemu tak palcami nie wytykacie jak, że maxis to czy maxis tamto. Jeśli wam wolno to mi, tez jestem człowiekiem i mam prawo się wypowiadać kochać kogoś być kochany i czerpać przyjemnośći z życia i tlen.
A kto napisał, że Tobie nie wolno? Ale wrzucając cokolwiek, nie oczekuj ochów i achów, oceniamy i nie wypadasz zbyt pozytywnie. Nie chcesz krytyki - nie wrzucaj takich pierdół.

Dużo gorsi ode mnie tam kogoś mają i jakoś jest ,więc to jest nie sprawiedliwe,
Czyli nie są gorsi. Masz nie wiadomo jakie mniemanie o sobie. Nie oskarżaj innych za swoje niepowodzenia.

To wszystko jest przykład Polskości, że nazywacie się tak prawicie, a wcale tacy nie jesteście, nawet wybitny poeta już w tamtych czasach stwierdził, że nawet między zwierzętami nie znajdziesz tak podłych bydląt jak ludzie i to już w tamych czsach, a w dzisiejszych? to się pogłębiło i dalej się pogłebia, taka nasza Polska cała, dlatego czuję że nie pasuję do tego kraju, do tych ludzi, ale próbuje jakoś zyć czekając na śmierć jak każdy i aby urozmaicić i samotność cokolwiek zniwelować to postanowiłem pójsć do takie Pani i co komu to tego. Będę już grzmocił ile będę mogł i jak długo będzie na mnie stać, lepsza śmierć na syfilis niż śmierć z samotności będac przy zasadniczą ciotą co prawi morały, co nie umie sobie z tym samym poradzić tylko leci do lekarza no oho ho ależ to męskie, no zaj... naprawdę.
O k***wa, jakie fikołki... Tu nie wiem jak to skomentować, dramat.
Założe się, że co nie który znowu się zwoje poprzepalają od ilości tekstu, ale wszystko to co jest napisane to jest najprawdziwsza prawda
To nie jest "najprawdziwsza" prawda. To jest WYŁĄCZNIE TWOJA prawda. Uważasz, że jest najsłuszniejsza, masz prawo. My uważamy, że nie jest.
tylko się nigdy nie przyznacie, bo wam Polski honor nie pozwoli i znowu będzie lawina komentarzy, jeśli tak będzie to tylko taki ktoś udowotni, że jest statystycznym Polskim wieśniakiem rozczeniowym, nie tolerancyjnym gburem nie przyznając się do swoich wad.
Ponownie jedyne co mi się ciśnia na klawiaturę to "po co te obelgi?". Z kobietami też tak rozmawiasz? To by wiele wyjaśniało...
Ja się przyznałem, że jestem prosty, może porywczy, mający wady, ale znam realia,
Ponownie - to są Twoje realia. Realia większości ludzkości (ogółu?) są zupełnie inne, serio.
ktoś się odważy się przyznać nawet milcząc i nic nie pisząc po tym moim kolejnym postem, czy jesteś w stanie jeden z drugim uszanować ,że pokazuję innym prawdę w obecnych czasach,
Jak zaczniesz pisać sensownie to pewnie ktoś Ci rację przyzna. Póki co nie pokazujesz żadnej prawdy. Jak napiszesz, że masz wulkan za oknem to każdy ma przyznać "masz rację, masz wulkan za oknem", czy jednak każdy postuka się w czoło?

Najłatwiej komentować, nie będąc w podobnej sytuacja do mojej, jakie to Polskie.
Co Ty z tym "takie to Polskie" (i nie chodzi mi o olewanie języka polskiego...)? Statystycznie poglądy i sposób myślenia ma promil społeczeństwa, nie spodziewaj się zrozumienia. Jak nie masz na coś wpływu, na przykład jesteś niewidomy - możesz szukać zrozumienia. Ale jak jesteś pizda to zamiast wziąć się za siebie to piszczysz na forum. Jakiego zrozumienia oczekujesz?
Jak sami twierdzoicie że jest to forum do ;porad to dajęinnym, aby nie byli oszukani jak ja
Ale nikt takich porad nie potrzebuje. Radzić powinni ludzie ogarnięci, którzy coś przeszli i mają doświadczenie. Ty po prostu wywaliłeś się na rowerku i radzisz innym, żeby nie jeździli.
, a to jest przyjemne, za coś zaplacić a totalnie nic nie dostać. Jeśli któryś się wychyli z obelgą w moją stronę, to pokaże tym ,że to forum jes zbędne,
Uwaga, leci obelga - jesteś pizda. Ale to nie jest tak naprawdę obelga, to jest fakt. I co teraz?
bym się raczej zastanowił na miejscu co niektórych, czy lepiej dotykać klawiatury czy lepiej milczeć, wybór należy do was, do co niektórych rzecz jasna.
Ja dotknąłem, przeczytałem Twój elaborat i spodziewam się, że na tym nie koniec niestety. Serio chłopie. Zresetuj głowę i do przodu, a nie na sexforum siedzisz.

Mężczyzna

maxis

Podrywacz
Pozwolę sobie jeszcze się wtrącić.

To jest sexforum, nie jakaś sympatia, nie datezone. Czyli kobiety tu z założenia nie szukają miłości życia, a nawet seksu samego w sobie. Chcemy się wypowiedzieć, być wysłuchane, dowiedzieć czegoś nowego, podzielić przemyśleniami i poczytać o tym co myślą inni.
To, że czasem, przy okazji rozmów, udaje się znaleźć czy to seks czy nawet miłość, to najczęściej szczęśliwy zbieg okoliczności, a nie kalkulacja. Jak chcemy seksu to na dateznone można go mieć w chwilę, jak chcemy z kimś grać w bierki do końca życia to skoczymy pewnie na sympatię.
No nie wiem czy tak, przy okazji jak ja szukałem kogoś to mi mówiono, że to forum i na nim się nikogo nie znajduję, bo to nie portal randkowy, tylko jest wyłącznie do porad, ale przecież... zapomniałem... wam wszystko wolno tylko mi nie.

Mężczyzna

dario_a_z

Erotoman
No nie wiem czy tak, przy okazji jak ja szukałem kogoś to mi mówiono, że to forum i na nim się nikogo nie znajduję, bo to nie portal randkowy, tylko jest wyłącznie do porad, ale przecież... zapomniałem... wam wszystko wolno tylko mi nie.
A czy ci co ci to mówili są z Tobą w pokoju?
Jakim cudem ktoś w wariatkowie ma dostęp do internetu?

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Ale jak to wszystko wolno? Przecież mówię, że to forum głównie do porad, a to, że czasem wpadamy tu na kogoś kto nas zainteresuje, a później okazuje się że rozmowy są pasjonujące, chcemy się spotkać, nadziać na kutasa i odjechać w kierunku zachodzącego słońca, to jest szczęśliwy traf, a nie zasada.

I oczywiście, że kobiety mają tu łatwiej, widać to na każdym kroku, bo jest nas tu tak mało.

Mężczyzna

dario_a_z

Erotoman
Ale jak to wszystko wolno? Przecież mówię, że to forum głównie do porad, a to, że czasem wpadamy tu na kogoś kto nas zainteresuje, a później okazuje się że rozmowy są pasjonujące, chcemy się spotkać, nadziać na kutasa i odjechać w kierunku zachodzącego słońca, to jest szczęśliwy traf, a nie zasada.

I oczywiście, że kobiety mają tu łatwiej, widać to na każdym kroku, bo jest nas tu tak mało.

9uuxc0.jpg

Mężczyzna

maxis

Podrywacz
A to są TWOJE realia. Inni maja jednak inaczej...

Odkleiłeś się mocno, nikt nie cwaniakuje bo ma partnera/partnerkę, taka jest normalność. To jakbyśmy "cwaniakowali" bo umiemy na przemian stawiać nogi - prawa, lewa, prawa, lewa...

A da się bez obrażania kogokolwiek? Takim stylem daleko nie zajedziesz.

Moim zdaniem jesteś, ale zamiast popracować nad tym to piszczysz na forum i się obrażasz za krytykę.

Ja przeczytałem (tak jak i ten), ale spójrz prawdzie w oczy - rozwlekasz się mocnym bełkotem, nie dziw się, że komuś się nie chce tego czytać...

Panie kolego, nie wyjeżdżaj ludziom z pokończeniem szkół, bo Twój poziom znajomości ojczystego języka jest bardzo mocno urągający, jesteś daleko w kolejce do zwracania innym uwagi.

A dlaczego zaczynasz od "rozgryzania" kobiet? Masz potężny problem. Z kobietami i ze sobą.

A kto napisał, że Tobie nie wolno? Ale wrzucając cokolwiek, nie oczekuj ochów i achów, oceniamy i nie wypadasz zbyt pozytywnie. Nie chcesz krytyki - nie wrzucaj takich pierdół.

Czyli nie są gorsi. Masz nie wiadomo jakie mniemanie o sobie. Nie oskarżaj innych za swoje niepowodzenia.

O k***wa, jakie fikołki... Tu nie wiem jak to skomentować, dramat.

To nie jest "najprawdziwsza" prawda. To jest WYŁĄCZNIE TWOJA prawda. Uważasz, że jest najsłuszniejsza, masz prawo. My uważamy, że nie jest.

Ponownie jedyne co mi się ciśnia na klawiaturę to "po co te obelgi?". Z kobietami też tak rozmawiasz? To by wiele wyjaśniało...

Ponownie - to są Twoje realia. Realia większości ludzkości (ogółu?) są zupełnie inne, serio.

Jak zaczniesz pisać sensownie to pewnie ktoś Ci rację przyzna. Póki co nie pokazujesz żadnej prawdy. Jak napiszesz, że masz wulkan za oknem to każdy ma przyznać "masz rację, masz wulkan za oknem", czy jednak każdy postuka się w czoło?

Co Ty z tym "takie to Polskie" (i nie chodzi mi o olewanie języka polskiego...)? Statystycznie poglądy i sposób myślenia ma promil społeczeństwa, nie spodziewaj się zrozumienia. Jak nie masz na coś wpływu, na przykład jesteś niewidomy - możesz szukać zrozumienia. Ale jak jesteś pizda to zamiast wziąć się za siebie to piszczysz na forum. Jakiego zrozumienia oczekujesz?

Ale nikt takich porad nie potrzebuje. Radzić powinni ludzie ogarnięci, którzy coś przeszli i mają doświadczenie. Ty po prostu wywaliłeś się na rowerku i radzisz innym, żeby nie jeździli.

Uwaga, leci obelga - jesteś pizda. Ale to nie jest tak naprawdę obelga, to jest fakt. I co teraz?

Ja dotknąłem, przeczytałem Twój elaborat i spodziewam się, że na tym nie koniec niestety. Serio chłopie. Zresetuj głowę i do przodu, a nie na sexforum siedzisz.
Ja prdl ,ale zj... i to jeszcze jeden, no nie źle, nie źle. Dla Twojej... a dobra szkoda słów na Ciebie. Filozofie a masz kogoś?

Mężczyzna

dario_a_z

Erotoman
Ja prdl ,ale zj... i to jeszcze jeden, no nie źle, nie źle. Dla Twojej... a dobra szkoda słów na Ciebie. Filozofie a masz kogoś?
Dziękuję za jakże miłe inwektywy. Owszem mam kogoś, od 16 roku życia nie zaznałem samotności. Teraz możesz napisać, że miałem szczęście. Nie, nie miałem, po prostu tak wygląda normalne życie.

Mężczyzna

maxis

Podrywacz
Dziękuję za jakże miłe inwektywy. Owszem mam kogoś, od 16 roku życia nie zaznałem samotności. Teraz możesz napisać, że miałem szczęście. Nie, nie miałem, po prostu tak wygląda normalne życie.
No to zrozum człowieku, że ja takiego normalnego życia i nie mam i nie będę miał, a chciałem mieć, chciałem, bo przestałem wierzyć, za dużo razy mnie oszukano i się sparzyłem, proste? bo wiem więc nie cwaniakuj i nie dowartościowuj się na mojej słabości, bo tylko to umiecie robić, to wam najlepiej wychodzi.

Ostatnia edycja: