• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Pozycje żeby była ciśniejsza

Mężczyzna

xer99

Cichy Podglądacz
Hej, kiedy uprawiam seks z dziewczyną na misjonarza cipka nie jest ciasna tak jakbym chciał... nie mam opcji dojść. Mogę ją walić dopóki kutas nie opadnie. Pomimo podniecenia nie dochodzę. Ona czuje przyjemność bo słyszę jak syczy i wydaje dźwięki. Dodam że kutas nie mały a raczej średni ok 14cm. Chciałem wejść od tyłu, bo wiem ze na pewno jest ciaśniej ale jest problem. Ja wysoki prawie 190 wzrostu a ona raczej z niższych ma 160 z hakiem. Nie mogę wejść próbuje i nie trafiam i ochota na seks spada tak samo jak pała. Jakieś porady jak zapiąć laseczke i inne pozycję gdzie cipka robi się ciasna?
Thxx

Kobieta

Soulmate86

Podrywacz
-Na słonia tzn Ona lezy na brzuchu ze złączonymi nogami, Ty na niej.
-misjonarska z modyfikacjami tj, niech ma nogi w górze, złączone i oprze na Twojej klacie.
-lezy na plecach, ale nogi złączone ma na boku.

Nie wiem czemu niby piesek z powodu wzrostu nie wychodzi. Próbujcie dalej :]

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Jak ona skrzyżuje nogi to będzie ciaśniejsza. Ale jak w nią nie trafiasz to ja już nie wiem i nie pomogę.
Ale o ile penisa nie powiększysz to w jej przypadku ćwiczenia mięśni kegla powinny pomóc na to, że cipka nie jest wystarczająco ciasna. Najlepiej aby to był nawyk to później usłyszy same pozytywne opinie ;)

Mężczyzna

xer99

Cichy Podglądacz
Jak ona skrzyżuje nogi to będzie ciaśniejsza. Ale jak w nią nie trafiasz to ja już nie wiem i nie pomogę.
Ale o ile penisa nie powiększysz to w jej przypadku ćwiczenia mięśni kegla powinny pomóc na to, że cipka nie jest wystarczająco ciasna. Najlepiej aby to był nawyk to później usłyszy same pozytywne opinie ;)
Tylko jak mam jej o tym powiedzieć? że jest niewystarczająco ciasna żeby mi było dobrze i żeby jej nie urazić.

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Tylko jak mam jej o tym powiedzieć? że jest niewystarczająco ciasna żeby mi było dobrze i żeby jej nie urazić.
Że widziałeś w necie coś takiego i chciałbyś spróbować.

A prawda jest taka, że komunikacja w relacjach to podstawa, tylko tak się da coś zmienić, rozmową. A jak bardzo się boisz jej reakcji bo ją znasz, to weź winę na siebie i powiedz, że to dlatego, że nie masz wystarczająco grubego kutasa. To takie białe kłamstwo, w dobrej wierze. Ja bym jednak zastosowała szczerą rozmowę.

Mężczyzna

maxis

Biegły Uwodziciel
Nie wiem czy to ważne, i czy się to komuś przyda, ale ja zauważyłem, że jak wchodzę w pozycji od tyłu to lepiej mi wchodzi niż od przodu a mam 20 cm długości i 13,5 cm obwodu nie wiem może mam jeszcze mało doświadczenia w seksie? No pojęcia nie mam, ale ja tak to czuję, że od przodu jest mojemu ciaśniej.

Mężczyzna

Hakuzery

Seks Praktykant
Hej, kiedy uprawiam seks z dziewczyną na misjonarza cipka nie jest ciasna tak jakbym chciał... nie mam opcji dojść. Mogę ją walić dopóki kutas nie opadnie. Pomimo podniecenia nie dochodzę. Ona czuje przyjemność bo słyszę jak syczy i wydaje dźwięki. Dodam że kutas nie mały a raczej średni ok 14cm. Chciałem wejść od tyłu, bo wiem ze na pewno jest ciaśniej ale jest problem. Ja wysoki prawie 190 wzrostu a ona raczej z niższych ma 160 z hakiem. Nie mogę wejść próbuje i nie trafiam i ochota na seks spada tak samo jak pała. Jakieś porady jak zapiąć laseczke i inne pozycję gdzie cipka robi się ciasna?
Thxx
Za mocna prawica, i z tego co widać, to twoje początki. Poglądowo obejrzyjcie sobie filmiki z hasłem "grinding on dick". Poza tym, laska też się musi nauczyć obsługi.

Kobieta

Soulmate86

Podrywacz
Przecież nie musisz mówić że chcesz żeby było ciaśniej tylko pokazujesz coś w necie/filmie/fotce i mówisz że chciałbyś spróbować. Koniec zdania.
Pyta dalej? Mówisz że z ciekawości/urozmaicenia. Koniec.

Mężczyzna

maxis

Biegły Uwodziciel
No jeśli to robi w gumce @xer99 to lepiej, żeby taka cipka nie była ciaśniejsza dla niego, bo gumka zawsze może pęknąć.