• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Pozycja na jeźdźca…. Pytanie do Pań

Mężczyzna

Loginvvm

Cichy Podglądacz
Dzień dobry

jestem w związku z młodą 24 letnia kobieta.
moja ulubiona pozycja to oczywiście piesek oraz pozycja na jeźdźca.. ale…
Dla mojej partnerki już nie. Uważa że bolą ją nogi.. co lepsze, tylko w tej pozycji dochodzi.
wiec woli nawet nie dojść, niż jak to sama mówi
„męczyć się „

zatem moje pytanie brzmi, drogie Panie.
też macie z tym problem?
Też Was bolą nogi ?
Miło będzie jak przy odpowiedziach dodacie swój wiek.
Pozdrawiam

Kobieta

TylkoMy

Erotoman
Uwielbiam tę pozycję. "Nabijam" się i albo siedzę i pracuję biodrami będąc "na kolanach", lub lekko podnoszę się i mocniej siadam. Jednakże przy ostrzejszej zabawie kucam nad nim. Stopy i całe nogi pracują. To jest mega rżnięcie. I można dużo kontrolować. Na pieska to już raczej klimaty uległości.
W październiku '24 skończyłam 54 latka 😉

Kobieta

Wednesday

Seks Praktykant
Dziwnie bolą ją nogi. Może dziwnie to robi? U mnie noga od kolana do stopy jest poziomo na łóżku. Można podpierać się jeszcze rękami o partnera.

Mężczyzna

cd.Eve

Dominujący
Uwielbiam tę pozycję. "Nabijam" się i albo siedzę i pracuję biodrami będąc "na kolanach", lub lekko podnoszę się i mocniej siadam. Jednakże przy ostrzejszej zabawie kucam nad nim. Stopy i całe nogi pracują. To jest mega rżnięcie. I można dużo kontrolować. Na pieska to już raczej klimaty uległości.
W październiku '24 skończyłam 54 latka 😉
Moja żona też bardzo lubi tę pozycję. Może dlatego, że może dyktować tempo i intensywność ruchów. Jakoś nigdy nie skarżyła się, że bolą ją przy tym nogi. Dla mnie przy tej pozycji fajne jest to, że gdy usiądzie przodem to możemy się całować no i mogę bez problemu pieścić jej piersi i łechtaczkę.
A na pieska uwielbiam, może dlatego, że jest w tej pozycji coś zwierzęcego. Gdy widzę przed sobą tę wypiętą dupkę, to działa na mnie jak płachta na byka 🔥
Aha, moja żona jest w bardzo podobnym wieku 😉

Kobieta

TylkoMy

Erotoman
Moja żona też bardzo lubi tę pozycję. Może dlatego, że może dyktować tempo i intensywność ruchów. Jakoś nigdy nie skarżyła się, że bolą ją przy tym nogi. Dla mnie przy tej pozycji fajne jest to, że gdy usiądzie przodem to możemy się całować no i mogę bez problemu pieścić jej piersi i łechtaczkę.
A na pieska uwielbiam, może dlatego, że jest w tej pozycji coś zwierzęcego. Gdy widzę przed sobą tę wypiętą dupkę, to działa na mnie jak płachta na byka 🔥
Aha, moja żona jest w bardzo podobnym wieku 😉
No właśnie 👍

Kobieta

Soulmate86

Podrywacz
Ręcznik nic nie daje bo to nie jest wytrysk na krople tylko kałuża :)
Podkładamy podkłady, ale tak jak mowie, jemu w innych pozycjach to nie przeszkadza. Lubi. Na jeźdźca jednak byłby cały mokry, a nie zawsze jest możliwość i czas wykapać się.

Mężczyzna

Zagraniczny

Seks Praktykant
Moja też lubi na jeźdźca, nogi ją nie bolą ale szybko dochodzi 🤣 ostatnio częściej robimy to w pozycji gdzie leży na plecach z nogami rozchylonymi i zgiętymi w kolanach. Lubi jak ją "rozłożyć" szeroko i nabijać mocno a wtedy to ja się umęczę 🤣

Mężczyzna

tantraManiac

Seks Praktykant
Moja lat 38, może na jeźdźca w pozycji podpartej na kolanach jakieś 10-15 minut (ale tak intensywnie), później już daje znak, że bolą ją nogi. W pozycji "na kucka" czyli podparta na stopach jeszcze krócej. Dodam, że jest raczej szczupła i zażywa regularnej aktywności fizycznej. Widocznie, ta pozycja to dobre ćwiczenie cardio :D