• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Pozycja na jeźdźca…. Pytanie do Pań

Mężczyzna

Loginvvm

Cichy Podglądacz
Dzień dobry

jestem w związku z młodą 24 letnia kobieta.
moja ulubiona pozycja to oczywiście piesek oraz pozycja na jeźdźca.. ale…
Dla mojej partnerki już nie. Uważa że bolą ją nogi.. co lepsze, tylko w tej pozycji dochodzi.
wiec woli nawet nie dojść, niż jak to sama mówi
„męczyć się „

zatem moje pytanie brzmi, drogie Panie.
też macie z tym problem?
Też Was bolą nogi ?
Miło będzie jak przy odpowiedziach dodacie swój wiek.
Pozdrawiam

Kobieta

TylkoMy

Podrywacz
Uwielbiam tę pozycję. "Nabijam" się i albo siedzę i pracuję biodrami będąc "na kolanach", lub lekko podnoszę się i mocniej siadam. Jednakże przy ostrzejszej zabawie kucam nad nim. Stopy i całe nogi pracują. To jest mega rżnięcie. I można dużo kontrolować. Na pieska to już raczej klimaty uległości.
W październiku '24 skończyłam 54 latka 😉

Kobieta

Wednesday

Seks Praktykant
Dziwnie bolą ją nogi. Może dziwnie to robi? U mnie noga od kolana do stopy jest poziomo na łóżku. Można podpierać się jeszcze rękami o partnera.

Mężczyzna

cd.Eve

Erotoman
Uwielbiam tę pozycję. "Nabijam" się i albo siedzę i pracuję biodrami będąc "na kolanach", lub lekko podnoszę się i mocniej siadam. Jednakże przy ostrzejszej zabawie kucam nad nim. Stopy i całe nogi pracują. To jest mega rżnięcie. I można dużo kontrolować. Na pieska to już raczej klimaty uległości.
W październiku '24 skończyłam 54 latka 😉
Moja żona też bardzo lubi tę pozycję. Może dlatego, że może dyktować tempo i intensywność ruchów. Jakoś nigdy nie skarżyła się, że bolą ją przy tym nogi. Dla mnie przy tej pozycji fajne jest to, że gdy usiądzie przodem to możemy się całować no i mogę bez problemu pieścić jej piersi i łechtaczkę.
A na pieska uwielbiam, może dlatego, że jest w tej pozycji coś zwierzęcego. Gdy widzę przed sobą tę wypiętą dupkę, to działa na mnie jak płachta na byka 🔥
Aha, moja żona jest w bardzo podobnym wieku 😉

Kobieta

TylkoMy

Podrywacz
Moja żona też bardzo lubi tę pozycję. Może dlatego, że może dyktować tempo i intensywność ruchów. Jakoś nigdy nie skarżyła się, że bolą ją przy tym nogi. Dla mnie przy tej pozycji fajne jest to, że gdy usiądzie przodem to możemy się całować no i mogę bez problemu pieścić jej piersi i łechtaczkę.
A na pieska uwielbiam, może dlatego, że jest w tej pozycji coś zwierzęcego. Gdy widzę przed sobą tę wypiętą dupkę, to działa na mnie jak płachta na byka 🔥
Aha, moja żona jest w bardzo podobnym wieku 😉
No właśnie 👍