Bo się z nikim w niczym nie zgadzam?@Saanvi czytając Twoje wpisy muszę przyznać że jesteś niemożliwą kobietąTwój partner na prawdę nie ma co narzekać na nudę
![]()
Masz swoje zdanie, to ważne. A dwa to co robisz, dla mnie bomba ogólnie ;-)Bo się z nikim w niczym nie zgadzam?Dzięki, ale mój sam nie daje sobie ze mną rady
![]()
Dzięki, od strażaka bomba to jakby podwójnie ważneMasz swoje zdanie, to ważne. A dwa to co robisz, dla mnie bomba ogólnie ;-)
A widzisz, w sobotę było święto strażackie a żona zapomniała o tym całkowicieDzięki, od strażaka bomba to jakby podwójnie ważne![]()
Dlatego trzeba się wtedy w pełni oddać mężczyźnie i pozwolić mu lizać i dać się ruchać w gardłoA ja jak zwykle pod prąd.
Nie lubię. Tzn na początek aby się pomiziać jest ok. Ale w momencie gdy mam się wziąć do tematu tak na serio z pełnym przekonaniem to wolę oddzielić branie i dawanie. Mam wrażenie, że gdy łączę tu jedno i drugie to ani z jednego nie czerpię na maksa, ani temu drugiemu nie umiem się oddać tak jak lubię czyli całą sobą![]()
Nie, nadal nie rozumieszDlatego trzeba się wtedy w pełni oddać mężczyźnie i pozwolić mu lizać i dać się ruchać w gardłoskupiasz się tylko na jednym
![]()
To półżartem było, ale ja lubię, więc nie rozumiemNie, nadal nie rozumiesz![]()
Można się zgadzać, że nie zawsze trzeba się zgadzać i tyleTo półżartem było, ale ja lubię, więc nie rozumiem![]()
Jak najbardziej, nie każe nikomu przecież mieć moich preferencji.Można się zgadzać, że nie zawsze trzeba się zgadzać i tyle![]()
Najlepiej dla swojej korzyści jest to moj post, który zaokragla wynik do 2550Można się zgadzać, że nie zawsze trzeba się zgadzać i tyle![]()
Chciałeś przekazać, że przyszedłeś zrobić offtop bo jesteś spamerem. Tak?Najlepiej dla swojej korzyści jest to moj post, który zaokragla wynik do 2550![]()
LajkeremChciałeś przekazać, że przyszedłeś zrobić offtop bo jesteś spamerem. Tak?![]()
Na szczęście ja mam podzielną uwagęWg mnie 69 wyglada tylko fajnie wizualnie,jakoś czerpanie korzyści z tej pozycji jest mało satysfakcjonujące.lepiej w 100% skupić sie,by sprawić komuś przyjemność i odwrotnie aniżeli obopólna korzyść przy tych cyferkach.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
G | Pozycja 69 | Seks | 2 | |
M | Najlepsza pozycja do robienia loda | Kamasutra | 3 | |
![]() |
Pozycja, nazwa. | Fetysze i perwersje | 4 | |
L | Pozycja na jeźdźca…. Pytanie do Pań | Seks | 15 | |
S | Pozycja do robienia loda w ciąży | Pieszczoty | 6 |