Bo się z nikim w niczym nie zgadzam? Dzięki, ale mój sam nie daje sobie ze mną rady@Saanvi czytając Twoje wpisy muszę przyznać że jesteś niemożliwą kobietą Twój partner na prawdę nie ma co narzekać na nudę
Masz swoje zdanie, to ważne. A dwa to co robisz, dla mnie bomba ogólnie ;-)Bo się z nikim w niczym nie zgadzam? Dzięki, ale mój sam nie daje sobie ze mną rady
Dzięki, od strażaka bomba to jakby podwójnie ważneMasz swoje zdanie, to ważne. A dwa to co robisz, dla mnie bomba ogólnie ;-)
A widzisz, w sobotę było święto strażackie a żona zapomniała o tym całkowicieDzięki, od strażaka bomba to jakby podwójnie ważne
Dlatego trzeba się wtedy w pełni oddać mężczyźnie i pozwolić mu lizać i dać się ruchać w gardło skupiasz się tylko na jednymA ja jak zwykle pod prąd.
Nie lubię. Tzn na początek aby się pomiziać jest ok. Ale w momencie gdy mam się wziąć do tematu tak na serio z pełnym przekonaniem to wolę oddzielić branie i dawanie. Mam wrażenie, że gdy łączę tu jedno i drugie to ani z jednego nie czerpię na maksa, ani temu drugiemu nie umiem się oddać tak jak lubię czyli całą sobą
Nie, nadal nie rozumieszDlatego trzeba się wtedy w pełni oddać mężczyźnie i pozwolić mu lizać i dać się ruchać w gardło skupiasz się tylko na jednym
To półżartem było, ale ja lubię, więc nie rozumiemNie, nadal nie rozumiesz
Można się zgadzać, że nie zawsze trzeba się zgadzać i tyleTo półżartem było, ale ja lubię, więc nie rozumiem
Jak najbardziej, nie każe nikomu przecież mieć moich preferencji.Można się zgadzać, że nie zawsze trzeba się zgadzać i tyle
Najlepiej dla swojej korzyści jest to moj post, który zaokragla wynik do 2550Można się zgadzać, że nie zawsze trzeba się zgadzać i tyle
Chciałeś przekazać, że przyszedłeś zrobić offtop bo jesteś spamerem. Tak?Najlepiej dla swojej korzyści jest to moj post, który zaokragla wynik do 2550
LajkeremChciałeś przekazać, że przyszedłeś zrobić offtop bo jesteś spamerem. Tak?
Na szczęście ja mam podzielną uwagęWg mnie 69 wyglada tylko fajnie wizualnie,jakoś czerpanie korzyści z tej pozycji jest mało satysfakcjonujące.lepiej w 100% skupić sie,by sprawić komuś przyjemność i odwrotnie aniżeli obopólna korzyść przy tych cyferkach.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
S | Pozycja do robienia loda w ciąży | Pieszczoty | 6 | |
D | Pozycja od tylu a powietrze | Seks | 4 | |
Pozycja do masturbacji | Masturbacja | 1 | ||
H | Jaka jest Twoja ulubiona pozycja (pytanie głównie do panów) | Seks | 27 | |
K | Dziwna pozycja | Seks | 17 |