• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Pozwolenie

Mężczyzna

Fistaszekmały

Cichy Podglądacz
Witajcie .

Z żoną jest mi dobrze używamy zabawek .
Żona nie bardzo lubi eksperymentować i nie lubi bardzo minety a ja lubię i mnie to kręci czasami .
Rozmawiając z nią co jakiś czas że chce mówi że nie da rady i powtarza często że mogę iść na "panienki" i zrobić co chce i wrócić .
Czy to jest dyspensa swojego rodzaju ?
Kiedyś mówiła że może dać taka możliwość co jakiś czas ... Aż byłem w szoku

Czasami mówi że jest aseksualna i nie była by zła za coś takiego .
Ogólnie pozwala mi oglądać strony xxx i robić samemu co chce ale sama nie przepada.

Pytanie do was co sądzicie o tym czy powinienem udać się , zamówić usługę czy jak to się mówi ?

Czy powinienem mówić żonie że idę czy nie mówić ?

A może kupić sobie do tego np pas cnoty żeby nie kusiło ? .zrobić co trzeba i tyle ?
Chodzi o minetkę nic więcej zero macania i seksu bo nie chce .

Kobieta

6Wika09

Cichy Podglądacz
Witam co sądzicie o tym że mój chłopak po prostu stara sie nie ma czasu bo jest w pracy ale zapoznał mnie z dużą ilością jego kolegów których prosi aby mnie zaspokajali nie przeszkadza mu to że przyjemnie mi nie tylko z nim lecz z wieloma ❤️ każda fantazje jaka miał zawsze byłam w pełni zrealizować
ezgif-com-gif-maker-1-45.gif

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry