Ja w pewnym momencie chodziłem często do jednego sklepu z damską bielizną. Po pewnym czasie (a jestem wysoki) kupowania tylko rajstop 5/xl i rozmawiania przy wybieraniu kolorów / rodzaju etc. dziewczyna się zorientowała chyba, że to dla mnie. Możliwe, że dojrzała kiedyś fragment rajstop pod spodniami, bo często ubierałem sobie rajstopy albo pończochy idąc po „zakupy” ale miałem wtedy zawsze podniecenie!!!
Ja w pewnym momencie chodziłem często do jednego sklepu z damską bielizną. Po pewnym czasie (a jestem wysoki) kupowania tylko rajstop 5/xl i rozmawiania przy wybieraniu kolorów / rodzaju etc. dziewczyna się zorientowała chyba, że to dla mnie. Możliwe, że dojrzała kiedyś fragment rajstop pod spodniami, bo często ubierałem sobie rajstopy albo pończochy idąc po „zakupy” ale miałem wtedy zawsze podniecenie!!!
Ja też byłem mocno podniecony podczas zakupów w sklepie z używaną odzieżą. Jak ekspedientka zorientowała się że ubrania są dla mnie zachowa się bardzo profesjonalnie i wyszedłem z całą torbą zakupów.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.