• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Poznam osoby lubiące przebieranki, zabawy analne.

Mężczyzna

Messy Martin

Biegły Uwodziciel
Ja kupuję rajstopy i pończochy na vinted.pl oraz… w sklepach :)
Mina sprzedawczyń jak pytają o rozmiar żony i się dowiadują, że to dla mnie - bezcenne!

Szpilki tylko vinted.pl
Miałem podobnie jak kupowałem damskie ciuchy w sklepie z używaną odzieżą , ekspedientka myślała że robię sobie z niej jaja.

Mężczyzna

Kormoran

Seks Praktykant
Miałem podobnie jak kupowałem damskie ciuchy w sklepie z używaną odzieżą , ekspedientka myślała że robię sobie z niej jaja.
Ja w pewnym momencie chodziłem często do jednego sklepu z damską bielizną. Po pewnym czasie (a jestem wysoki) kupowania tylko rajstop 5/xl i rozmawiania przy wybieraniu kolorów / rodzaju etc. dziewczyna się zorientowała chyba, że to dla mnie. Możliwe, że dojrzała kiedyś fragment rajstop pod spodniami, bo często ubierałem sobie rajstopy albo pończochy idąc po „zakupy” :D ale miałem wtedy zawsze podniecenie!!!

Mężczyzna

Messy Martin

Biegły Uwodziciel
Ja w pewnym momencie chodziłem często do jednego sklepu z damską bielizną. Po pewnym czasie (a jestem wysoki) kupowania tylko rajstop 5/xl i rozmawiania przy wybieraniu kolorów / rodzaju etc. dziewczyna się zorientowała chyba, że to dla mnie. Możliwe, że dojrzała kiedyś fragment rajstop pod spodniami, bo często ubierałem sobie rajstopy albo pończochy idąc po „zakupy” :D ale miałem wtedy zawsze podniecenie!!!
Ja też byłem mocno podniecony podczas zakupów w sklepie z używaną odzieżą. Jak ekspedientka zorientowała się że ubrania są dla mnie zachowa się bardzo profesjonalnie i wyszedłem z całą torbą zakupów.

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry