• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Poznam kolegę do wspólnych zabaw Kraków/małopolska

Mężczyzna

ONbi

Cichy Podglądacz
Poznam kolegę z krakowa lub okolic. Chcę zobaczyć jak to jest z innym mężczyzną.

Na początek kilka rozmów online, potem spotkanie a potem zobaczymy ;)

W grę wchodzi dotykanie się, wspólna masturbacja a potem zobaczymy jak sytuacja się rozwinie. Ważne żeby było też o czym pogadać. Wymagam higieny, wygolenia się, wiek do 40 lat. Sam mam 37, szczupły, 180 cm, 82 kg, 17 cm.

Moge podjechaç bez problemu.

Mężczyzna

Rrx666

Cichy Podglądacz
Poznam kolegę z krakowa lub okolic. Chcę zobaczyć jak to jest z innym mężczyzną.

W grę wchodzi dotykanie się, wspólna masturbacja a potem zobaczymy jak sytuacja się rozwinie. Ważne żeby było też o czym pogadać. Wymagam higieny, wygolenia się, wiek do 40 lat. Sam mam 37, szczupły, 180 cm, 82 kg, 17 cm.

Chętnie Cię Poznam Ja36 Letni Facet z Bielsko-Biała
501530618

Mężczyzna

Rrx666

Cichy Podglądacz

HEY Ja36Letni BiSex Uniwersalny z Bielsko-Biała z własnym lokum 18o.8o.wygolony całkowicie zadbany sport budowa ciała
501530618