Hej!
Od zawsze ta furtka u mnie otwarta, tylko nigdy żadna kobieta mająca penisa w tej furtce nie zawitała.
Tak, z ogromną ochotą poznam dziewczynę posiadającą penisa
Temat shemale od kiedy poznałem, zafascynował mnie.
Jestem fetyszystą odbytu, od zawsze kochałem bardziej pupy (zarówno dawać moją jak i zajmować się kobiecą).
W relacji z kobietą, która ma penisa, można łączyć wszystkie przyjemnośći.
Jeśli dziewczyna z penisem będzie przemierzać to forum, natkniesz się na ten post to śmiało napisz do mnie.
Chętnie poznam, zaproszę na kawę, obiad, spacer. Na randkę.
Chętnie poznam do bliskiej przyjaźni, ale i do związku.
Dla tych, którzy mogą znów robić wielkie oczy albo mieć masę pytań w głowie.
Jestem mężczyzną hetero i poszukuję kobiety, ale kobieta z penisem także jest pożądana.
Nie mylmy tego z mężczyznami, którzy lubią się poprzebierać za kobietę bądź z homoseksualistami. Mężczyźni mnie nie interesują.
Pozdrawiam!
Od zawsze ta furtka u mnie otwarta, tylko nigdy żadna kobieta mająca penisa w tej furtce nie zawitała.
Tak, z ogromną ochotą poznam dziewczynę posiadającą penisa
Temat shemale od kiedy poznałem, zafascynował mnie.
Jestem fetyszystą odbytu, od zawsze kochałem bardziej pupy (zarówno dawać moją jak i zajmować się kobiecą).
W relacji z kobietą, która ma penisa, można łączyć wszystkie przyjemnośći.
Jeśli dziewczyna z penisem będzie przemierzać to forum, natkniesz się na ten post to śmiało napisz do mnie.
Chętnie poznam, zaproszę na kawę, obiad, spacer. Na randkę.
Chętnie poznam do bliskiej przyjaźni, ale i do związku.
Dla tych, którzy mogą znów robić wielkie oczy albo mieć masę pytań w głowie.
Jestem mężczyzną hetero i poszukuję kobiety, ale kobieta z penisem także jest pożądana.
Nie mylmy tego z mężczyznami, którzy lubią się poprzebierać za kobietę bądź z homoseksualistami. Mężczyźni mnie nie interesują.
Pozdrawiam!