• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Powiększenie penisa / biustu.

Kobieta

TylkoMy

Biegły Uwodziciel
Witam wszystkich.
Czy macie sprawdzone żele lub inne środki przeznaczone do powiększania biustu? M tu na myśli zabawę np. masaż. Nic z branży medycznej/kosmetycznej.

Kobieta

Aya

Cichy Podglądacz
Lepiej nie kombinować z wcieraniem w ciało podejrzanych mieszanek obiecujących gruszki na wierzbie. Jak chcesz się pobawić w masaż to postaw na oliwkę, żel do masażu itp. Zdrowie, a nie podejrzane obietnice. A jak nie działa to ten link wyżej nawet trochę kusi ;)

Kobieta

ladylove96

Cichy Podglądacz
Jako przedstawicielka branży medycznej mogę powiedzieć, że nie ma żadnych solidnych dowodów na to, że jakikolwiek krem, żel albo cokolwiek w tym stylu działa w zauważalny, trwały sposób xd

Kobieta

Lenkaa

Biegły Uwodziciel
Ewentualnie można całościowo utyć, wtedy jest szansa, że przynajmniej część tego tłuszczu pójdzie w cycki 😋

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Ewentualnie można całościowo utyć, wtedy jest szansa, że przynajmniej część tego tłuszczu pójdzie w cycki
Niestety tycie nie pomaga w powiększeniu biustu.
Wydaje mi się natomiast, że część panien z obfitym biustem jest puszysta, gdyż to właśnie ta ich przewaga nad innymi kobietami pozwala im poddać się słabości do słodyczy. 😁

Kobieta

Lenkaa

Biegły Uwodziciel
Niestety tycie nie pomaga w powiększeniu biustu.
Wydaje mi się natomiast, że część panien z obfitym biustem jest puszysta, gdyż to właśnie ta ich przewaga nad innymi kobietami pozwala im poddać się słabości do słodyczy. 😁
No chyba ten tłuszcz jednak musi się gdzieś schować. Nie wmawiaj mi, że jak kobieta przytyje 10 kg, to wszędzie tylko nie w biuście 😂

Kobieta

Lenkaa

Biegły Uwodziciel
My tu gadu gadu o cyckach a co z penisem. Pomyślcie jakie to byłoby wspaniałe, gdyby penis składał się choć częściowo z tkanki mięśniowej. Jak wspaniale możnaby sobie wyrobić tam rzeźbę, albo te zakwasy w penisie po podnoszeniu nim ciężarków... A tymczasem to tylko nudne ciała jamiste i gąbczaste...

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Ewentualnie można całościowo utyć, wtedy jest szansa, że przynajmniej część tego tłuszczu pójdzie w cycki 😋
Jest takie powiedzonko...nie pamiętam słowo w słowo ale postaram się sens zachować: kobieta z nadwagą ciesząca się z dużego biustu jest jak bezrobotny cieszący się z wolnego czasu :)

Kobieta

MoonikaWaw

Cichy Podglądacz
My tu gadu gadu o cyckach a co z penisem. Pomyślcie jakie to byłoby wspaniałe, gdyby penis składał się choć częściowo z tkanki mięśniowej. Jak wspaniale możnaby sobie wyrobić tam rzeźbę, albo te zakwasy w penisie po podnoszeniu nim ciężarków... A tymczasem to tylko nudne ciała jamiste i gąbczaste...

Już widzę te dyskusje na siłowni:

- Ile bierzesz na penisa?
- 40 kg, a ty?
- podniosłem 55, ale mam dziś zakwasy...