Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Witam wszystkich.
Czy macie sprawdzone żele lub inne środki przeznaczone do powiększania biustu? M tu na myśli zabawę np. masaż. Nic z branży medycznej/kosmetycznej.
Lepiej nie kombinować z wcieraniem w ciało podejrzanych mieszanek obiecujących gruszki na wierzbie. Jak chcesz się pobawić w masaż to postaw na oliwkę, żel do masażu itp. Zdrowie, a nie podejrzane obietnice. A jak nie działa to ten link wyżej nawet trochę kusi
Jako przedstawicielka branży medycznej mogę powiedzieć, że nie ma żadnych solidnych dowodów na to, że jakikolwiek krem, żel albo cokolwiek w tym stylu działa w zauważalny, trwały sposób xd
Niestety tycie nie pomaga w powiększeniu biustu.
Wydaje mi się natomiast, że część panien z obfitym biustem jest puszysta, gdyż to właśnie ta ich przewaga nad innymi kobietami pozwala im poddać się słabości do słodyczy.
Wydaje mi się natomiast, że część panien z obfitym biustem jest puszysta, gdyż to właśnie ta ich przewaga nad innymi kobietami pozwala im poddać się słabości do słodyczy.
My tu gadu gadu o cyckach a co z penisem. Pomyślcie jakie to byłoby wspaniałe, gdyby penis składał się choć częściowo z tkanki mięśniowej. Jak wspaniale możnaby sobie wyrobić tam rzeźbę, albo te zakwasy w penisie po podnoszeniu nim ciężarków... A tymczasem to tylko nudne ciała jamiste i gąbczaste...
Jest takie powiedzonko...nie pamiętam słowo w słowo ale postaram się sens zachować: kobieta z nadwagą ciesząca się z dużego biustu jest jak bezrobotny cieszący się z wolnego czasu
My tu gadu gadu o cyckach a co z penisem. Pomyślcie jakie to byłoby wspaniałe, gdyby penis składał się choć częściowo z tkanki mięśniowej. Jak wspaniale możnaby sobie wyrobić tam rzeźbę, albo te zakwasy w penisie po podnoszeniu nim ciężarków... A tymczasem to tylko nudne ciała jamiste i gąbczaste...
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.