Penilarge, sam bralem. I jestem zadowolony z efektów, ogólnie na forum tutaj kilka osób chwaliło też sobie penis complete, chociaż o nich nie mogę napisać niczego z własnego doświadczenia bo ich nie brałem. Ogólnie zakres tego jak tabletki zadziałają jest uwarunkowany od osobistych preferencji bo na jedna osobę lepiej zadziałają, u drugiej powiększenie będzie już słabsze.
Ile trzeba je mniej więcej brać?
Według producenta efekty pojawiają się pw 2 miesiącu. Moim zdaniem minimum 3 miesiące trzeba brać ale z drugiej strony i tak jest to tańszy sposób na powiekszanie niż na przykład powiększanie za pomoca kwasu hialuronowego ( które nie jest rownież na zawsze).
... Wez a za 3 dni bedziesz mial polmetrowa knage, przeciez reklama nie moze klamac.
Ja znam ale musze znac rodzaj bo rozne tabletki na rozne rodzaje sa, wybierz, ktory to:
Kazda reklama ma to do siebie, ze nie musi zawierać całej prawdy o produkcie.
Jako konsument w potrzebie masz uwierzyć w to co napisali i kupić. I chwalić pod niebiosa 5 cm długości i 3 w obwodzie, niech inni tez dadzą dupy, bo reklama nie może kłamać
Mam klopot z nosem, a raczej z nochalem, kto zna tabletki na zmniejszenie go?
Dobry jesteśZatem, ktory rodzaj?
poszukaj jakiś z USA albo w Polsce możesz kupić tabletki Maxorman. Działają przetestowałemNo wlaśnie tak sobie to tłumaczyłem, a jakie byście tabletki polecili na początek????
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
P | Powiększanie penisa | Porady seksualne | 2 | |
A | Tabletki na powiększanie członka | Porady seksualne | 23 | |
T | Specyfiki na powiększanie członka | Porady seksualne | 5 | |
I | Powiększanie biustu - za i przeciw | Sprawy kobiet | 75 | |
B | Rękaw na penisa | Akcesoria erotyczne | 0 |