• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Powiększanie penisa kwasem hialuronowym

Mężczyzna

paxxo

Cichy Podglądacz
Witam. Czy któryś z panów poddał sie takiemu zabiegowi? Jak długo utrzymuje się efekt? I czy byliscie zadowoleni?

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Nie należy zmieniać tego, co natura stworzyła i co działa prawidłowo. To obszerny temat i dotyczy nie tylko samego ciała, ale i życia społecznego. Konserwatyzm jest w kontrofensywie.
Zważmy, że zmieniając wielkość penisa można się doprowadzić do kalectwa. Nie jest to moja opinia, gdyż nie miałem z dużymi penisami do czynienia.
Ogromny kutas to kalectwo.... no chyba, że koleżanka ma cipkę jak wiadro....

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Super, a to natura kazała wsadzać Ci tutaj rasistowskie zbędne wypowiedzi? Czy to jednak nabyte?
Jakie rasistowskie? Opieram swoje spostrzeżenia na podstawie wypowiedzi kobiet na poziomie, pań Kataryna X , Anka 75 , jak i Magia2000. Ani one, ani ja rasistami nie jesteśmy. Ja nie miałem do czynienia z olbrzymimi penisami, więc wyrabiam sobie opinię na podstawie wypowiedzi i świadectw pań, które takie doświadczenia miały.

Kobieta

Magia2000

Biegły Uwodziciel
Jakie rasistowskie? Opieram swoje spostrzeżenia na podstawie wypowiedzi kobiet na poziomie, pań Kataryna X , Anka 75 , jak i Magia2000. Ani one, ani ja rasistami nie jesteśmy. Ja nie miałem do czynienia z olbrzymimi penisami, więc wyrabiam sobie opinię na podstawie wypowiedzi i świadectw pań, które takie doświadczenia miały.
Mów za siebie, ja rasistką jestem