Mnie ten problem nie dotyczy bo z natury mam duże i krągłe i jędrne... Ale wiesz co Autorko? Moim zdaniem powinnaśtąkwestie pierydyliard razy na poważnie przemyśleć. To twoje ciało i twoje życie... Czy Twoje piersi nie przeszkadzały Tobie wczesniej? Zanim np. Nie miałaśjeszcze twojego faceta? Jesli tak, nie przeszkadzały Ci swe piersi-to masz już czarno na białym odpowiedź że to jęczenie i wymysł twego faceta. Pozatym zastanów się: badania, narkoza, ładowanie w swe ciało dwóch silikonowych kul, pozniej blizny, nie wiadomo jak długa rekowalesencja, wiem że po chyba cała twoja góra będzie usztywniana w staniku i gorsecie przez jakis czas, jazda na prochach przeciwbólowych, do tego nie bedziesz mogła ruszać normalnie rękoma i klatką piersiową... Serio i takie poświęcenie chcesz dla Twego faceta zrobić poprzez jego gadki? Kiedyś pewnien mój kumpel dobrze mi powiedział jak zastanawiałam się nad labioplastyką motylka- jesli on chce twoich poprawek to ty mu powiedz i pokaz przed jego nosem 30cm dildo i powiedz zeobie cipke jak i ty sie poswiecisz dla mnie i zamiast tego interesu zrobisz ten
zajebisty kumpel i zajebista rada od Niego. Prawdziwa, zyciowa i sluszna. Jeśli sama z sobą czujesz się okej, to na tą operacja połóż sobie laga! Po cholere to. Jak chcesz się poprawiać i operować swoje ciało to niech to będzie Twój i tylko Twój wymysł i pragnienie. Twój a nie chłopa
bo to ty będziesz ponośić konsekwencje a nie On. Myśl przed- nie po. Jakąkolwiek decyzje podejmiesz co do Twoich cyckow- najważniejsze aby była ona zgodna z Twoim sumieniem. Żebyś później nie żałowała nad swoim ciałem, nad efektem, nad straconym hajsem i nad straconym czasem.