• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Poszukuję dziewczyny żeby nauczyć się robić mimetke)

Mężczyzna

Witson74

Cichy Podglądacz
A więc tak jak w temacie bardzo bym chciał się nauczyć robić paniom dobrze języczkiem lecz potrzebuje treningu, znajdzie się ktoś?)

Mężczyzna

Szar

Biegły Uwodziciel
Poczytaj dokładniej o erotycznej stronie kobiecej anatomii, to Ci wiele ułatwi. Przydaje się też sam pociąg do zaspokajania w ten sposób pań, ale z tym trzeba się urodzić 😜. Dzięki takiej mieszance, totalnie pijany przy pierwszym kontakcie z kobietą, udało mi się usatysfakcjonować partnerkę minetką. W przeciwieństwie do penetracji 🥲

Mężczyzna

cd.Eve

Dominujący
A czy tego się można w ogóle uczyć?; I czy jemu chodzi naprawdę o naukę?
Oczywiście, że można się uczyć a nawet trzeba. Partnerka może udzielić wielu cennych wskazówek. Jeżeli dodamy do tego naszą wnikliwą obserwację to możemy sprawić kobiecie wiele przyjemnych doznań, sobie zresztą też 😉
A czy naprawdę chodzi mu o naukę? Tego nie wiem. Przyznam, że sam też chętnie polizałbym jakąś cipkę pod pretekstem nauki, choć powiem nieskromnie, że jestem w tym niezły 😜

Mężczyzna

Szczep

Biegły Uwodziciel
Nie ma co się uczyć. Masz ruchliwy język i widzisz że dobrze robisz to juz jesteś mineciarzem.

Mężczyzna

CiekawiPrzyjemnosci

Seks Praktykant
A więc tak jak w temacie bardzo bym chciał się nauczyć robić paniom dobrze języczkiem lecz potrzebuje treningu, znajdzie się ktoś?)
Niezła próba 🤣 daj znać jak się uda Ci kogoś poznać na to w ten sposób.

A najlepszy sposób to skupienie się na "dzyndzelku" 🤤😏 przynajmniej dla mnie to zawsze działa.

Mężczyzna

mineter

Nowicjusz
Wsadz język z miska z pierogami i się ucz. A tak na poważnie to każda kobieta woli inna minete . Jedne wola szybsza i agresywniejsza drugie powolna i delikatna to kwestia gustu.