• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Postrzeganie mnie przez mężczyzn :)

Mężczyzna

ganymed

Erotoman
Odkąd pamięć pamięta, zawsze podchodzono do mnie w grupach i w środowisku miejskim, wiejskim lekko podejrzanie: ja natomiast cechowałem się sporą impulsywnością, naiwnością, ale też wrażliwością i wiarą w innych. Nie miałem typowo męskich zainteresowań ani silnej sportowej sylwetki, chociaż wyrosłem na szczupłego i zgrabnego faceta i nie nazwalbym siebie zniewiescialym. Mimo to nieraz nawet u smarkaczy nastoletnich wyczuwałem coś pomiedzy pokusą na pół żartobliwego uwodzenia mnie, na pół śmieszkowania i też podglądania mnie i obmowy moich męskich cech czy mojego zycia seksualnego. Dorosli rzadziej, grzeczniej, ale nieraz też okazywali mi inny rodzaj uwagi niż wiekszosci.

Co to we mnie wykształciło? Obsesyjna, chwilami wręcz za mocną potrzebę - w chwilach gorszego samopoczucia, wrażenia bycia niedocenionym - zostania zdominowanym fizycznie przez innych mężczyzn. Przede wszystkim blokowany oralnie męskim członkiem, na tyle dużym i grubym w obwodzie wzwodem, aby szczelnie wypełnił mi usta aż do początku przełyku - i wychodził z moich ust jak najmniej, dopóki nie zaspokoję swoich potrzeb zakneblowania, odebrania mi głosu oraz w efekcie moich starań i pchnięć przeciwnika - orgazmu samczego i dania mi tymze spokoju xd

Nieraz, nawet kiedy w latach szkolnych jakis chłopiec mi przesladował i dogryzał, a sam wyglądał na jurnego byczka, miałem fantazje o porozumieniu z nim by mnie nie nękał, przez zaoferowanie jemu mojej uległości i - jak się okazało po 20 roku życia - moich wyjątkowych umiejętności i pasji w pieszczeniu męskiego ciała, zwłaszcza miejsc tak wrażliwych na czułość i drażnienie, jak główka z dziurką i wędzidełkiem, jądra, dziurka pupy, stopy, uda, za kolanami, piersi, barki, brzuch... Moglbym godziny spędzić z dobrze zbudowanym, łaknącym rozkoszy chłopem, dając mu tę rozkosz całym swoim ciałem. Trochę unikałem zazwyczaj penetracji analnej, ale ostatnio mam tak długi post i tak zwiększone libido przy stresie - że może w końcu i z wypełnienia przez innego mojego ciała byłoby i mnie dobrze? Lubię też czuć długo po stosunku oralnym z chłopakiem o dużym fallusie jego odbicia w moje miękkie podniebienie, nadwerężenie światła gardła, posmak nasienia i innych jego sokow w buzi. Mając ładną twarz z delikatnymi rysami, lubię poddawać się fantazji bicia mnie po policzkach (ustach, czole, piersiach, po tyłku...) twardym wzwodem, lubię też lekkie przyduszanie, podnoszenie, siadanie na twarz natomiast to fantazja, ktora mnie najmocniej ostatnio korci.

Mam przyjaciol, ktorzy sa tak bardzo mocniej tradycyjnie męscy - w wyglądzie, w zainteresowaniach i w zachowaniach, w parciu do kobiet - że nieraz walę konia do fantazji o tym, jak dominują mnie brutalnie, siadając mi na twarzy i patrząc się zimno, triumfalnie z góry, ocierają o moje lico nabrzmiałe jądra, dupę... Sporadycznie zgłaszałem potrzebę, by mężczyzna (raczej wtedy starszy) nasikał mi w usta, ale taka czynnosc, w mniejszym stopniu zaś lizanie po tyłku czy obciąganie, jest przeze mnie rzadko realizowana z uwagi na moją godność - to bardzo intymna bliskość i okazanie uległości.

Uwielbiam być też towarzystwem mężczyzn hetero, ktorzy posuwają przy mnie lub z moją wiedzą znajome mi i nieznajome kobiety - ale słysząc ich jęki i krzyczenie, gdy są patroszone w kopulacji - kiedy hałasy pchnięć i klaśnięć ciała o ciało rosną i opadają bez wytchnienia... czasem nawet slychac, jak napletek wozi się po mokrej żołędzi cicho cmoka, ocierając się o ściany kobiecej pochwy bądź innego otworu.

I mimo ze wiem, iż samiec posiada teraz samicę i nie powinien mieć nic do mnie, przecież pozwalam xD - to nieraz obserwuję, że mimo to (a może nawet tym bardziej?) dązy on do potraktowania mnie pół seksualnie, pół żartobliwie, np. poprzez dotyk lub słowa, sugestie. Nie każdy facet oczywiscie mi się podoba, wiekszosc nie, ale jeśli uznać, że wszyscy niemal panowie i młodzieńcy dostrzegają we mnie tę rzec można inność i odcień kobiecej natury (podobno linia mojej sylwetki jest też trochę kobieca), to mogłbym dokonywać selekcji najciekawszych osobnikow. Z odsiewem oczywiscie tych, ktorzy chłopakow nie pierdolą xD

Poza tymi skłonnosciami i tendencjami, doswiadczeniami wlasnie, interesuję się i mam życiem seksualnym z kobietami i także bycie dominującym dlakochankow obu płci, nie zawsze pasywnym miągwą ;) Aczkolwiek moim największym fetyszem - w dziedzinie fantazji, ale nieraz myślę o zrealizowaniu ich - jest własnie bycie źrodlem pożądania, politowania i rozkoszy mocniejszego mężczyzny - ponieważ w momencie jego utraty kontroli w moim ciele, ja tę kontrolę odzyskuję.

Podoba mi się też silna seksualność, wysoki popęd płćiowy większosci płci brzydkiej. Nieraz mijając jakichś ludzi płci męskiej, myślę niewinnie, a ciekawe ten czy tamten miał dzisiaj wielką chcicę, ochotę na rozładowanie się.

Są jakieś grupy, miejsca, a może ktoś z forumowiczow tutaj, ktory lubi takie smaczki w życiu i wie, jak zapewnić takiemu skazanemu na niedopełnienie - jak najwięcej męskiej uwagi i chuci? Bo dochodzi do tego, że śnię na jawie, aby sperma napełniła mnie wielkim chlustemi rozbryzgiem jako nektar życia - i by inni widzieli we mnie odwagę do zaspokajania innych mężczyzn.

Mężczyzna

SkowytMacochy

Seks Praktykant
Mega fajnie napisane. Czuć tutaj talent pisarski i wysoki poziom inteligencji oraz niebywałą lekkość w pisaniu o sobie. Mimo, że nie jestem adresatem to oddaje szacunek i uznanie za ciekawy wpis ✌️

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry