• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Porozmawiam z kobietą o pissingu

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
Ja na serio pytam :)
Domyślam się, a ja nie szczerze odpowiadam, czego też z pewnością się domyślasz.
Kolejne fakty są takie, że nie wiem na co się łudzisz, że ktoś się zgłosi do takiego posta 🧐
Sam jestem pissingu i no do tego trzeba jednak trochę inaczej podchodzić 😉

Kobieta

Lady Agatha

Podrywacz
Nie trzymanie moczu też się kwalifikuje?
Kolega ma babcie...

W większych miastach można spotkać profesjonalistki w temacie...

Madame_Pipi.jpg

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
Niema co się śmiać z kolegi! Ludzie mają różne fetysze a pissing nie jest jakimś odklejonym fetyszem bo znam wiele osób które to kręci. Ba! Nawet znam dziewczyny które lubią takie zabawy
Ależ ja się nie śmieje, po prostu doskonale zdaję sobie sprawę jak działają takie posty i ile już ich jest na tej stronie 😁
Poza tym jak pisałem dalej, sam jestem fanem pissingu 🤪
I tak @Xawery1986 troche mi się nudzi xD

Mężczyzna

Xawery1986

Cichy Podglądacz
Ależ ja się nie śmieje, po prostu doskonale zdaję sobie sprawę jak działają takie posty i ile już ich jest na tej stronie 😁
Poza tym jak pisałem dalej, sam jestem fanem pissingu 🤪
I tak @Xawery1986 troche mi się nudzi xD
Spoko :) rozumiem i łączę się bólu. Z pewnością nie jest łatwo poznać taką kobietę, ale chociaż próbuje ;) nie chce się podpinać pod innych posty. Życz mi szczęścia;)

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
Spoko :) rozumiem i łączę się bólu. Z pewnością nie jest łatwo poznać taką kobietę, ale chociaż próbuje ;) nie chce się podpinać pod innych posty. Życz mi szczęścia;)
Tak absolutnie szczerze? Takie wstawki, że szukam, poznam, popisze to działają w jakimś 1/1000000 przypadków i albo przez przypadek albo jak odwalisz coś oryginalnego. Ja jak chcę kogoś znaleźć, ktoś mnie zainteresuje przeglądam sobie użytkowników, patrzę na posty, wątki kto jest ciekawy. Potem napisać na priv, zagadać, zobaczyć czy jest jakiś wspólny język itd. Potem zapytać o ten pissing. Ja się nigdy specjalnie nie kryje z tym fetyszem, nie jest to tabu. Albo trafisz, może zainteresujesz, może się spotkacie, różnie bywa ale z własnego doświadczenia, a już trochę mam to naprawdę normalna próba poznania kogoś działa najlepiej 😊 A i przy okazji idzie poznać po prostu ciekawych ludzi, z niektórymi mam kontakt cały czas 😁