• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Porównywanie członków

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Jakoś nie porównuję, chyba bardziej mimochodem umiejętności i atmosferę, którą potrafi wytworzyć w łóżku niż penisy do siebie. Chociaż takiego najmniejszego co się przytrafił to może 🤔
Zabawek też nie, nawet nie mają podejścia do takiego przyczepionego do mężczyzny. Gumowi przyjaciele (mam tu na myśli konkretnie dilda) są u mnie najniżej w hierarchii zabawek, może to jest powód.

Mężczyzna

C_N

Seks Praktykant
Ja jedno co zauważyłem kiedyś - jak dziewczynom było dobrze i było widać, że są spełnione, to często gęsto opowiadały na głos i porównywały mnie do innych.

Nie jestem pewien z czego to wynika, ale odniosłem wrażenie, że jak im było dobrze, to chciały jakoś się "odwdzięczyć" i niby "przypadkiem" skomplementować.

C

col.Greg

Guest
Ja jedno co zauważyłem kiedyś - jak dziewczynom było dobrze i było widać, że są spełnione, to często gęsto opowiadały na głos i porównywały mnie do innych.

Nie jestem pewien z czego to wynika, ale odniosłem wrażenie, że jak im było dobrze, to chciały jakoś się "odwdzięczyć" i niby "przypadkiem" skomplementować.
Nowość dla mnie, sądziłem, że one tylko między sobą:unsure::D