• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Poprzedni chłopak...

Status
Zamknięty.

Szarka

Erotoman
W życiu bym tej osoby nie nazawała egoistką. Mało wiecie o życiu i niech los będzie dla Was miłościwy i nie każe Wam przejśc przez taką tragedię...

nic mnie tak nie wkurza jak teksty w stylu; " młoda jesteś jeszcze znajdziesz sobie innego... " cholera mać ! czy nie rozumiecie,że każdy z nas jest jedyny ??? jedyny w swoim rodzaju ??? czy chcielibyście aby ktoś o Was myśłał, że jesteście do zastąpienia ? nie !!! Dziewczyna ma prawo do wspomnień i ma prawo go zatrzymać w sercu i najnormalniej w świecie potrzebuje czasu.

Szarka

Erotoman
Podejrzewam, że tak własnie jest, że potrzebuje przyjaciela ale boi się ranić uczuć Ktosia, więc woli w tym wszystkim tkwić. Na miejscu Ktosia bym zapytała w prost - czy nie lepiej by było abyśmy zostali przyjaciółmi ?

Jestem prawie przekonana o tym, że dziewczyna jest nieświadoma tego,
że rani Ktosia

tylko_ja17

Seks Praktykant
To chyba troche dziwne, ze nie kapnela sie, iz rani swojego faceta mowieniem o dawnym facecie, o wielkiej milosci do niego...!

Jednak sama niedawno (dokladnie wczoraj) przekonalam sie, ze nieswiadomie ranie mojego ukochanego :cry: Dlatego moze przestane byc tak surowa dla dziewczyny Ktosia... Tylko, ze przekonalam sie o swojej winie dopiero po konkretnej rozmowie - przykrej, ale konkretnej - i wiem, ze tylko w taki sposob mozna zalatwic sprawe. Ubolewam nad tym, ze rozmowa nie odbyla sie u nas wczesniej...

Manveru

Podrywacz
Gdyby Twoja obecna od nas odeszła, Aprilku, raczej nie myślałbyś za wiele o innych ludziach.

Ta dziewczyna potrzebuje przyjaciela. Ale czym jest partner, jeśli nie przyjacielem? I to takim wyjątkowym, z którym można sobie pozwolić na więcej. Jeśli przez to przejdziesz, Ktosiu, to później będzie Ci łatwiej. "Na dobre i na złe". Złe przede wszystkim.

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry