• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Poprawa jakości nasilenia

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Dominujący
po dodaniu do jajecznicy
Dobrze, że nie do jogurtu. :p
Ogólnie to na płodność pozytywny wpływ ma obecność w diecie cynku, magnezu, Omega-3 (oraz innych nienasyconych kwasów tłuszczowych) oraz warzyw, owoców i orzechów i pestek dyni, a negatywny wpływ ma obecność tłuszczy trans (obecnych np. w ciastkach, wafelkach, nadziewanych czekoladach i produktach smażonych), nasyconych kwasów tłuszczowych (obecnych np. w tłustym mięsie i oleju kokosowym i palmowym), alkoholu i tłuszczy trans. Oczywiście, palenie również ma negatywny wpływ.
Ma też wpływ ilość i jakość snu oraz aktywność fizyczna.

Czarna czekolada ma pozytywny wpływ, mleczna (i biała) negatywny.

C

col.Greg

Guest
Przeciez postów na ten temat jest kilkaset w rożnych wątkach (to jest o nasieniu a nie nasileniu).
Zanim sie zabagni forum jakimś zagadnieniem należy zadac sobie trud i sprawdzić co juz o tym pisano.
To nie jest takie trudne. Najpierw przegladam zbliżone tematy, wątki a potem rzucam własny.

Wszystkim nam będzie łatwiej funkcjonować na SF. do

sleza3914

Ostatnio edytowane przez moderatora:
C

col.Greg

Guest
Banisteriopsis2, Czytam Twój post i jak bym czytał wklejkę. Ja to Twoje gdzieś czytałem, aprzecież nie jestem zainteresowany.
Tym bardziej powinien to odnależć zainteresowany tematem użytkownik.
Mało tego pomyliłem jajecznicę z jogurtem, a przecież takie menu było w już użytych tematach:sneaky:

Mężczyzna

Takitam77

Cichy Podglądacz
Jajka na twardo, najlepiej samo białko jeść w ilości co najmniej 10 dziennie to jeśli chodzi o ilość i wizualność a na smak to na pewno wpływa palenie, tak twierdzi żona, że od niepalącego o niebo lepsza, czy coś jeszcze to nie wiem. Kiedyś przez miesiąc dziennie piłem sok ananasowy taki kupny z kartonu - nic nie dało, może jedzenie samego owocu albo wypijać sok wyciskany z owocu coś by dało ale tego już nie będę próbować.

Mężczyzna

Cipeczka12

Podrywacz
Jajka na twardo, najlepiej samo białko jeść w ilości co najmniej 10 dziennie to jeśli chodzi o ilość i wizualność a na smak to na pewno wpływa palenie, tak twierdzi żona, że od niepalącego o niebo lepsza, czy coś jeszcze to nie wiem. Kiedyś przez miesiąc dziennie piłem sok ananasowy taki kupny z kartonu - nic nie dało, może jedzenie samego owocu albo wypijać sok wyciskany z owocu coś by dało ale tego już nie będę próbować.
Ale Jak Jesz Jakieś Gówno I Pijesz Sok Ananasowy, To Efekt Nie Będzie Lepszy 💁‍♂️