Jak o Fizyce Kwantowej, Astrofizyce, Kosmosie, szczególnie Galaktyki Aktywne, Kwazary, Pulsary, to jak w dym o każdej porze dnia i nocy to zakocham się od razu
Nie, no nie, oczywiście... mam jeszcze do wyboru inżynierię biomedyczną i KolumbaOczywiście że nie tylko o tym
Mnie interesują tylko spektakularne wybuchy supernowychJak o Fizyce Kwantowej, Astrofizyce, Kosmosie, szczególnie Galaktyki Aktywne, Kwazary, Pulsary, to jak w dym o każdej porze dnia i nocy to zakocham się od razu
Trochę tego jest ale wszystko w swoim czasie Są rzeczy ważne i ważniejsze..... Ciekawe i te bardziej ciekawszeNie, no nie, oczywiście... mam jeszcze do wyboru inżynierię biomedyczną i Kolumba
Myślę, że wybór tematu mogłabyś sobie wybrać, bo jako jedyna spełniasz podstawowe kryterium - jesteś kobietąNie, no nie, oczywiście... mam jeszcze do wyboru inżynierię biomedyczną i Kolumba
Już mnie zaciekawiłaś, ja bardzo lubię, jak gwiazda kończy swój żywot, wypalając całe paliwo, kończąc fuzje termojądrowe, a na koniec nie mając siły u utrzymać materii wybucha dając początek nowej gwieździe <3 (PS. Tak powstała nasza gwiazda Centralna SŁOŃCE, po wybuchu poprzedniczki) A jeszcze ciekawsze są KILONOWE gdzie zderzają się dwie Gwiazdy Neutronowe <3Mnie interesują tylko spektakularne wybuchy supernowych
Tak..... gdybym była gwiazdą to mogłabym się zderzyć z jakimś Pulsarem... albo nie.... lepszy byłby Czerwony Olbrzym z naciskiem na "olbrzym" .... to by była dopiero eksplozja energii aż strach pomyśleć.... było by co oglądać przez teleskopJuż mnie zaciekawiłaś, ja bardzo lubię, jak gwiazda kończy swój żywot, wypalając całe paliwo, kończąc fuzje termojądrowe, a na koniec nie mając siły u utrzymać materii wybucha dając początek nowej gwieździe <3 (PS. Tak powstała nasza gwiazda Centralna SŁOŃCE, po wybuchu poprzedniczki) A jeszcze ciekawsze są KILONOWE gdzie zderzają się dwie Gwiazdy Neutronowe <3
Wyjdziesz za mnie? To by był taki wystrzał energii, że byłoby widać przez długie tygodnie jak gwiazdy Neutronowe się zderzają to aż czas zakrzywia taka jest wyzwalana energia!Tak..... gdybym była gwiazdą to mogłabym się zderzyć z jakimś Pulsarem... albo nie.... lepszy byłby Czerwony Olbrzym z naciskiem na "olbrzym" .... to by była dopiero eksplozja energii aż strach pomyśleć.... było by co oglądać przez teleskop
Aż niewiadomo co odpisać......Kurcze, ależ ten watek zaszedł..............
Dobrze że ja sie nie załapałem, nie wiedziałbym co z tym zrobić.......naturalna selekcjaAż niewiadomo co odpisać......
W tym wydaniu brrrr.Ja zawsze wyskoczę z innowacyjnym tematem i na tle seksu wrzucę kosmos. Ale Czarna Dziura jest? No jest! Przyciąganie jest? jest! Czarna dziura ssie jak szalona! jest? jest. Także kosmos jest i seksowny i pociągający
Słonko mnie już tak czas zakrzywił, że obawiam się iż jako żona doprowadzałabym Cię do wybuchu zdecydowanie za często i to z powodów o jakich się astronomom nie śniło Swoją drogą rozbiłeś bank... to moje najlepsze oświadczyny... EverWyjdziesz za mnie? To by był taki wystrzał energii, że byłoby widać przez długie tygodnie jak gwiazdy Neutronowe się zderzają to aż czas zakrzywia taka jest wyzwalana energia!
Cała przyjemność po mojej stronie, nieszablonowość to moje drugie imię, a spontaniczność bywa pomocna, a trzy, kosmos <3 Im dalej, tym ciekawiej, a jak się podejdzie za blisko to grawitacja jest bezwzględna i nie ma odwrotu ^^Słonko mnie już tak czas zakrzywił, że obawiam się iż jako żona doprowadzałabym Cię do wybuchu zdecydowanie za często i to z powodów o jakich się astronomom nie śniło Swoją drogą rozbiłeś bank... to moje najlepsze oświadczyny... Ever
Trzeba było wrzucić inny temat... a tak widzisz... co techniczny, to techniczny... o gwiazdach napiszę... kran naprawi... wytłumaczy jak czarna dziura zasysa wszystko na swojej drodze... opony na zimowe zmieni... eksploduje kiedy trzeba jak energii za dużo... trzeba postępowym być teraz techniczny bardziej w cenieCo techniczny, to techniczny....no cóż
Zaufaj mi, jestem inżynierem, właśnie po to były studia haha, żeby tam można było legalnie mówićTrzeba było wrzucić inny temat... a tak widzisz... co techniczny, to techniczny... o gwiazdach napiszę... kran naprawi... wytłumaczy jak czarna dziura zasysa wszystko na swojej drodze... opony na zimowe zmieni... eksploduje kiedy trzeba jak energii za dużo... trzeba postępowym być teraz techniczny bardziej w cenie
Oby nie za daleko... można stracić kontakt z rzeczywistością... a wtedy to już tylko: Houston we have a problemCała przyjemność po mojej stronie, nieszablonowość to moje drugie imię, a spontaniczność bywa pomocna, a trzy, kosmos <3 Im dalej, tym ciekawiej, a jak się podejdzie za blisko to grawitacja jest bezwzględna i nie ma odwrotu ^^
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
Popiszę z Panią | Ogłoszenia | 0 | ||
F | Popiszę z panią ;) | Ogłoszenia | 2 | |
Popiszę z Panią | Ogłoszenia | 1 | ||
A | Chętnie popiszę z jakąś Panią na każdy temat 😉😉 NL pozdrawia 🤗 | Ogłoszenia | 0 | |
A | Popiszę z Panią | Ogłoszenia | 2 |