• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Popatrzę na parę

Mężczyzna

Ciekawski1

Cichy Podglądacz
Hej, od kilku miesięcy wraz z moją dziewczyną co jakiś czas wkraczamy na temat trójkąta.
Nie powiem, bardzo podnieca mnie myśl na temat układu 2k+1m i jestem trochę ciekawy układu 2m+1k i tu pojawia się pewna obawa...
Obawiam się, że się zestresuję kiedy zobaczę innego chłopa w sypialni, a może i obca kobieta mnie sparaliżuje...
I tutaj pojawił się w mojej głowie pomysł, że może ktoś chciałby zaprosić mnie do swojej sypialni, żebym zobaczył czy na żywo stosunek obcej pary mnie podnieci.
Może spowoduje to, że bardziej oswoję się z obecnością innych osób podczas mojego podniecenia 🤔

Kobieta

Lady Agatha

Podrywacz
Hej, od kilku miesięcy wraz z moją dziewczyną co jakiś czas wkraczamy na temat trójkąta.
Nie powiem, bardzo podnieca mnie myśl na temat układu 2k+1m i jestem trochę ciekawy układu 2m+1k i tu pojawia się pewna obawa...
Obawiam się, że się zestresuję kiedy zobaczę innego chłopa w sypialni, a może i obca kobieta mnie sparaliżuje...
I tutaj pojawił się w mojej głowie pomysł, że może ktoś chciałby zaprosić mnie do swojej sypialni, żebym zobaczył czy na żywo stosunek obcej pary mnie podnieci.
Może spowoduje to, że bardziej oswoję się z obecnością innych osób podczas mojego podniecenia 🤔
wybierz opcje 2+2. Na początku nie musicie się mieszać

Mężczyzna

Ciekawski1

Cichy Podglądacz
Rozważałem zrobić niespodziankę swojej dziewczynie w postaci dodatkowego kolegi, a jak zaproponuję 2+2 to zacznie się domyślać.
Póki co, mówię jej, że mnie to zbytnio nie jara, ale może kiedyś, kto wie ;p