I nie widać go przez ubranieNie wszędzie
I nie widać go przez ubranieNie wszędzie
Są różne rozmiary?jaki ty maszNie ma szans nic nie widać
Już opowiadam xDTak zgadza się ale pamiętaj każdy ma swoje ograniczenia ja akurat to lubię ciekawe jakby zaregowała kobieta która na TO mówi zdecydownie nie
To trzeba przyznać, że to maleństwo. Nie obawiasz się, że może Ci wypaść. Sam używam czasami koreczka, który ma 3cm i po dłuższym noszeniu kucnąć bym się obawiał2,5 cm szklany
Jak widać, jestem niegodny daru zrozumieniato widać nic nie rozumiesz ale cóż ...
Jakbyś nosił to byś wiedział że nie ma szansTo trzeba przyznać, że to maleństwo. Nie obawiasz się, że może Ci wypaść. Sam używam czasami koreczka, który ma 3cm i po dłuższym noszeniu kucnąć bym się obawiał
Ideał kobietyAkurat ja bardzo lubię anal i często się tak kocham .... ale i tak nie lubię być zaskakiwana
Pewnie chce spróbować tego z tobą ale krępuje go rozmowa bo nie chce wyjść na zboczenca. Sama spróbuj poruszyć ten temat.Cześć
Od miesiaca mam nowego partnera i już parę razy zdarzyło mu się "pomylić" dziurki .... cztya wasi partnerzy też tak próbują zamiast szczerej rozmowy ?
Chyba faktycznie masz rację muszę ja zacząć t rozmowę ...Pewnie chce spróbować tego z tobą ale krępuje go rozmowa bo nie chce wyjść na zboczenca. Sama spróbuj poruszyć ten temat.
Wsadź mu znienacka palec w dupę, to się nauczy która dziurka właściwaCześć
Od miesiaca mam nowego partnera i już parę razy zdarzyło mu się "pomylić" dziurki .... cztya wasi partnerzy też tak próbują zamiast szczerej rozmowy ?
Gorzej jak mu się spodobaWsadź mu znienacka palec w dupę, to się nauczy która dziurka właściwa
Gorzej?Gorzej jak mu się spodoba
Tzn każdy ma swój świat, są tacy co może i lubią, nie wnikamGorzej?
Pewnie, lepiej to wyjaśnić niżChyba faktycznie masz rację muszę ja zacząć t rozmowę ...
czemu gorzej ?Gorzej?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
luźne rozepchane dziurki | Fetysze i perwersje | 52 | ||
Z | Jak trafić do dziurki? | Porady seksualne | 73 |