• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Pomocy! Jak mam żyć? Zakochałem się w koleżance z pracy. Oboje jesteśmy w związkach.

Status
Zamknięty.

kusiciel

Cichy Podglądacz
Re: HELP jak żyć !!!

Witam przepraszam że tyle się nie odzywałem lecz człowiek zabiegany, powiem tylko tyle nie przeszło nam, zdajemy sobie sprawę oboje że będzie ciężko żyć lecz brak nam odwagi by ranić swych partnerów, a z drugiej strony to chore lecz prawdziwe i zajebiście piękne :)
Ten stan uniesienia jest boski
Ps. Manveru widać że nie spotkałeś pięknej i idealnej pod każdym względem kobiety na swojej drodze dla której jesteś wstanie żyć.
Myślałem że to nie możliwe kochać dwie kobiety naraz lecz niestety tak jest i dlaczego to akurat ja może jest to gdzieś zapisane w niebie
zwariowałem dla niej i to z wzajemnością :)

tylko_ja17

Seks Praktykant
Re: HELP jak żyć !!!

Tak czytam i czytam, i albo czegoś nie rozumiem, albo... Czyli zamierzacie żyć tak "razem", nadal będąc ze swoimi "partnerami"? Czy ja może coś ominęłam?..

Losowi dziękować, że obok takich facetów jak kusiciel, istnieją tacy, jak Manveru.

I w ogóle nie wiem, jak można pytać o radę w takiej sprawie.
Wybacz, kusicielu, ale zaczynam czasem wierzyć jednak w swoją inteligencję...

Status
Zamknięty.