• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Pomoc i rada od pięknych polskich kobiet

Mężczyzna

Brazilian_WAW

Cichy Podglądacz
Cześć, polskie kobiety.

Zawsze słyszałem, że brazylijskie kobiety są wspaniałe. Niedawno się ożeniłem i nigdy wcześniej nie miałem żadnych doświadczeń z kobietami innymi niż Brazylijki.

Kiedy przeprowadziłem się do Warszawy, zaczęło się dziać coś ciekawego. Każdego dnia, spacerując ulicami, widzę polskie kobiety i często podziwiam ich urodę. Przyznaję, że obudziło to we mnie ciekawość, której wcześniej nie czułem.

Chciałbym wiedzieć, jakie są polskie kobiety w bardziej intymnych relacjach.

Wiem, że zdrada mojej żony nie byłaby właściwa i nie o to tu chodzi. To raczej ciekawość kulturowa, która pojawiła się odkąd zacząłem mieszkać w innym kraju. Jednocześnie mam wrażenie, że ludzie tutaj są bardziej powściągliwi i uporządkowani.

Ponieważ jestem żonaty, nie czuję się komfortowo chodząc do barów czy klubów, żeby poznawać kobiety. Pomyślałem więc, że może jakaś Polka mogłaby podzielić się swoją opinią albo dać kilka rad na temat tego, jak postrzegacie zagranicznych mężczyzn, szczególnie Brazylijczyków.

Żeby się przedstawić: jestem Brazylijczykiem, wysoki, biały, mam ciemne włosy i normalną budowę ciała – ani nie jestem gruby, ani szczególnie wysportowany