Ten jest inny... byl kiedyś karateką...Nie powiedziałbym, że jest w stanie. Azjaci to raczej jednostrzałowcy XD Zresztą, co to za zabawa, 10 sekund pchania, kilka minut czekania aż załaduje i znów 10 sekund pchania XD
Ten jest inny... byl kiedyś karateką...Nie powiedziałbym, że jest w stanie. Azjaci to raczej jednostrzałowcy XD Zresztą, co to za zabawa, 10 sekund pchania, kilka minut czekania aż załaduje i znów 10 sekund pchania XD
Czyli szybko dochodzi w dziwnych pozach - notedTen jest inny... byl kiedyś karateką...
Cos mi sie wydaje ze mu zazdroscisz...Czyli szybko dochodzi w dziwnych pozach - noted
Meh, też ćwiczyłem karate, więc też potrafię szybko dojść w dziwnych pozach XDCos mi sie wydaje ze mu zazdroscisz...
Nie przekonales mnieMeh, też ćwiczyłem karate, więc też potrafię szybko dojść w dziwnych pozach XD
Nie muszęNie przekonales mnie
SłusznieNie muszę![]()
Kamikadze, boski wiatr nie ma przebaczAzjata miał być jednorazowym wątkiem, a rozpętał niezła dyskusje xD Ciekawe, ciekawe xd
Zrób jeszcze żeby był rudy, miał piegi, z wyznania żyd i niech ma czarne dzieckoAzjata miał być jednorazowym wątkiem, a rozpętał niezła dyskusje xD Ciekawe, ciekawe xd
Uważaj, bo sobie jeszcze seppuku zrobiKamikadze, boski wiatr nie ma przebacz
W końcu jakaś sensowna wymiana kulturowa XDPowiem tak, w następnej części poszaleją po polsku xD
Będzie polskie sushi? Z azjatą?Powiem tak, w następnej części poszaleją po polsku xD
Coś innego, bardziej płynnego xDBędzie polskie sushi? Z azjatą?Ogórek kiszony, zawinięty w szynkę konserwowa i liść sałaty i oblany solidnie majonezem z keczupem?
![]()
Dziękuję@małami09 Bardzo miła odmiana od wszelkiego rodzaju perwersyjnych czy ostrych opowiadań. Czytając przez chwilę poczułem się jakbym wrócił do studenckich czasów, lecz w wersji którą chciałbym przeżyć. Z niecierpliwością czekam na kontynuację i ciekawi mnie czy nastąpi jakaś przemiana głównej bohaterki czy pozostanie tak uroczo zawstydzającą się kobietą![]()
Ofc, będzie, będzie@małami09 czekam na dalszą część