• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Pomidor

Mężczyzna

robi_wm

Cichy Podglądacz
można mu fiuta podwiązać to nie będzie wytrysku. ale potem ja się spuści to w nagromadzonych ładunkach będzie się można utopić.

Mężczyzna

jakub915

Seks Praktykant
@małami09 Bardzo miła odmiana od wszelkiego rodzaju perwersyjnych czy ostrych opowiadań. Czytając przez chwilę poczułem się jakbym wrócił do studenckich czasów, lecz w wersji którą chciałbym przeżyć. Z niecierpliwością czekam na kontynuację i ciekawi mnie czy nastąpi jakaś przemiana głównej bohaterki czy pozostanie tak uroczo zawstydzającą się kobietą :love:

Kobieta

małami09

Seks Praktykant
@małami09 Bardzo miła odmiana od wszelkiego rodzaju perwersyjnych czy ostrych opowiadań. Czytając przez chwilę poczułem się jakbym wrócił do studenckich czasów, lecz w wersji którą chciałbym przeżyć. Z niecierpliwością czekam na kontynuację i ciekawi mnie czy nastąpi jakaś przemiana głównej bohaterki czy pozostanie tak uroczo zawstydzającą się kobietą :love:
Dziękuję ❤️ W następnej części będzie no ostrzej w związku z sytuacją, jaka zaistnieje, ale jeśli powstanie część trzecia to wrócimy do czegoś podobnego jak tu. 😊

Stripchat
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry