• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Połykanie spermy

Czy Wasze partnerki połykają? / Czy połykasz?

• Tak

Votes: 358 64,7%
  • Nie

Votes: 195 35,3%

• Total voters
    553
Mężczyzna

roox

Cichy Podglądacz
moja kochanka nauczycielka zawsze mi mówiła że nie lubi spermy ale lubi sprawiać mężczynom przyjemność , kiedyś w lesie się zagapiła a że byłem głęboko to pierwszy raz w życiu mnie połkneła, pokaszlała chwilę i przeszło

Mężczyzna

eksperymentator

Biegły Uwodziciel
osobiście preferował bym z ust do ust. ale co kto woli.
Też bym wolał ale trudno u mojej pani o odpowiedni nastrój na wzięcie finału do ust. To że wzięła chociaż nie dała rady tego trzymać do pocałunku i musiała wypuścić z ust na rękę to i tak było super. Dobrze że szybko zdecydowała co z tym zrobić. Jak by wytarła do chusteczki bylo by szkoda.

Kobieta

TylkoMy

Dominujący
Ja połykam ejakulat męża ❤️. TYLKO jego.
Gdy jestem uległą to wykonuję polecenia. Połknij lub balsam na biust. Wtedy wypluwam.

Mężczyzna

roox

Cichy Podglądacz
są różne kobiety, jedne mają odruch wymiotny inne od razu wypluwają ale miałem i taką nauczycielkę z wyższej uczelni która mi tak wyssała i ustami wyczyściła że śladu nie było po wytrysku

Mężczyzna

Amantis

Cichy Podglądacz
Dość często lubię sobie ulżyć gdy moja żona spi obok . Gdy dochodzę staram się by za mocno się nie ufajdać. Wiekszosc ląduje na mojej dłoni w której trzymam penisa . Od kilku lat żeby nie zostawiać dowodów w postaci chusteczek po prostu połykam całość . Lubię smak swojej spermy nie próbowałem innej więc ciężko mi porównać . Zdecydowanie wolę ja połknąć niż iść pod zlew i na zmyć z siebie gdyż dla mnie sperma plus woda staje się bardzo nieprzyjemna w dotyku.