• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Połykanie spermy przypadkowemu :)

Mężczyzna

cd.Eve

Dominujący
Oj prymitywny robaczku ... Masz choćby ze dwie komórki w mózgu?
Twój komentarz jest tak niekompatybilny z treścią, która komentujesz że aż nie wierzę, że można być takim głupkiem.
Zwykle nie wtrącam się w takie przepychanki słowne między użytkownikami, ale nie rozumiem dlaczego obrażasz i wyzywasz @Your_Friend. Nie do Ciebie było pytanie, głupio odpowiedziałeś i otrzymałeś odpowiedź, która jest moim zdaniem bardzo a propos.
Nie rozumiem skąd ta agresja.

Mężczyzna

forg

Podrywacz
Agresja powiadasz. Koleś zadał pytanie. Ja odpowiedziałem. Bo co, nie można na mszy katolickiej poznać facetów do bukkake? A ten pisze coś od czapy. Czy ja coś napisałem, że przyjmuję na twarz w kościele? Niestety prymitywów trzeba tępić.
Zadał idiotyczne pytanie - a skoro nie miało być publiczne mógł zadać je w prywatnej wiadomości. Wtedy nie byłoby komentarza. Ale pewnie go to przerosło.

Teraz napisz mi co jest bardzo apropos w odpowiedzi tego kogoś?

Mężczyzna

cd.Eve

Dominujący
Agresja powiadasz. Koleś zadał pytanie. Ja odpowiedziałem. Bo co, nie można na mszy katolickiej poznać facetów do bukkake? A ten pisze coś od czapy. Czy ja coś napisałem, że przyjmuję na twarz w kościele? Niestety prymitywów trzeba tępić.
Zadał idiotyczne pytanie - a skoro nie miało być publiczne mógł zadać je w prywatnej wiadomości. Wtedy nie byłoby komentarza. Ale pewnie go to przerosło.

Teraz napisz mi co jest bardzo apropos w odpowiedzi tego kogoś?
Pytanie dotyczyło bukkake, czyli przyjmowania na twarz i odpowiedź była bardzo a propos.
Chciałeś być bardzo dowcipny, ale wyszło słabo.
A skoro piszesz, że uczestników bukkake "zapewne"można szukać na mszy w kościele to rozumiem, że masz w tym jakieś doświadczenia 🤔

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Czasem nie chce mi się wierzyć, ze czytam wymianę postów pomiędzy facetami i to juz w kilku wątkach:cautious:

Kobieta

DamaPik

Biegły Uwodziciel
Zwykle nie wtrącam się w takie przepychanki słowne między użytkownikami, ale nie rozumiem dlaczego obrażasz i wyzywasz @Your_Friend. Nie do Ciebie było pytanie, głupio odpowiedziałeś i otrzymałeś odpowiedź, która jest moim zdaniem bardzo a propos.
Spokojnie spokojnie. Juz odpowiadam. Nie chciałam i nie chcę żadnych spin. Wszyscy jesteśmy tutaj dla wymiany wspólnych doświadczeń i dla szeroko rozumianej rozrywki. Mężczyzn poznawałam głównie na portalach zbiornik i datezone. Pozdrawiam