Zawsze połykam po to robię loda i to nie jednego w swing klubieHej! Mam pytanie do kobiet. Czy jeśli spotykacie się tylko na seks z facetem z aplikacji typu Tinder lub dopiero co poznanym w klubie i dojdzie do seksu oralnego robicie loda do końca z połykiem? Czy wypluwacie spermęBardzo mnie to ciekawi jaki jest wasz stosunek do tego
Pozdro!
Czy masz doświadczenie z kobietą?Zawsze połykam po to robię loda i to nie jednego w swing klubie
Którym?Zawsze połykam po to robię loda i to nie jednego w swing klubie
Zawsze połykam po to robię loda i to nie jednego w swing klubie
Jeden z moich największych fetyszy to gdy kilku mężczyzn naraz obficie spuszcza się na moją twarz. Jeśli chodzi o przypadkowych facetów to i owszem obciagam do końca i z połykiem.
Nigdy bym nie mógł być z taką kobietą nie wiem nie stanął by mi nawet.Jeden z moich największych fetyszy to gdy kilku mężczyzn naraz obficie spuszcza się na moją twarz. Jeśli chodzi o przypadkowych facetów to i owszem obciagam do końca i z połykiem.
Dziękuję za opinie. Każdy ma inne gusta. PozdrawiamNigdy bym nie mógł być z taką kobietą nie wiem nie stanął by mi nawet.
A Ja zdecydowanie tak...w sprawie stania teżDziękuję za opinie. Każdy ma inne gusta. Pozdrawiam
You are dirty bitchJeden z moich największych fetyszy to gdy kilku mężczyzn naraz obficie spuszcza się na moją twarz. Jeśli chodzi o przypadkowych facetów to i owszem obciagam do końca i z połykiem.
YeaaahYou are dirty bitch![]()
Po ananasie najlepsza. Tak twierdzą kobiety.Uwielbiam smak spermy! Są różne smaki.
Wow. Że ja nie mam szczęście do poznawania takich kobiet…Jeden z moich największych fetyszy to gdy kilku mężczyzn naraz obficie spuszcza się na moją twarz. Jeśli chodzi o przypadkowych facetów to i owszem obciagam do końca i z połykiem.
Po ananasie najlepsza. Tak twierdzą kobiety.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | Próbowanie/smakowanie/połykanie własnej spermy ;) | Masturbacja | 136 | |
G | Połykanie własnej spermy - kobiety co sądzicie? | Seks | 69 | |
P | Połykanie spermy | Porady seksualne | 421 | |
M | Ilość spermy | Seks | 2 | |
T | Zlizywanie spermy | Fetysze i perwersje | 18 |