Znasz powiedzenie: Jedna jaskółka wiosny nie czyni? Tyle w temacie. )))
Nie drażnij Krychy.... @Krystyna.X ma córkę i wnuki w Anglii więc jest drażliwa na tym punkcieWidziałam, mąż mi nagrał telefonem jak był w delegacji, to mi wystarczy.
Ach to już rozumiemNie drażnij Krychy.... @Krystyna.X ma córkę i wnuki w Anglii więc jest drażliwa na tym punkcie![]()
NA SZCZĘŚCIE nie mam córki ani w Anglii, ani w żadnym innym kraju, bo by mnie piorun strzelił, gdyby była taka, jak tyNie drażnij Krychy.... @Krystyna.X ma córkę i wnuki w Anglii więc jest drażliwa na tym punkcie![]()
a ja bym chciała mieć taką teściową jak TyNA SZCZĘŚCIE nie mam córki ani w Anglii, ani w żadnym innym kraju, bo by mnie piorun strzelił, gdyby była taka, jak ty
Polek nie trzeba zobowiązywać ani namawiać do onsów z cudzoziemcami. Same wybierają cudzoziemców.Na przygodny seks i do łóżka powinno się chodzić z obcokrajowcami. Najlepiej takimi którzy mają bardziej liberalne poglądy i nie obrażają po dokonanym akcie kobiet które z nimi współżyły.
Nie zauważyłem, aby w Warszawie ktoś z pogardą wypowiadał się o kobiecie, która ma ochotę na seks. To prywatna sprawa tej kobiety.Lol, bardziej mi chodziło o mentalność i podejście wschodnich a zachodnich mężczyzn. Za granicą to norma że kobieta ma ochotę na seks i mało kto za to nią gardzi. W Polsce to jeszcze szok kulturowy dla wielu osób.
To dziwne bo jak w szkole średniej jakaś laska rozłożyła na imprezie nogi to później miała łatkę szmaty. I tak jest w Polsce od dawien, dawna...Nie zauważyłem, aby w Warszawie ktoś z pogardą wypowiadał się o kobiecie, która ma ochotę na seks. To prywatna sprawa tej kobiety.
Nie, absolutnie. Za mojej młodości takie dziewczyny nie były obgadywane w gronie młodzieńców. Może były obgadywane w gronie dziewcząt, ale nie podsłuchiwałem nigdy.To dziwne bo jak w szkole średniej jakaś laska rozłożyła na imprezie nogi to później miała łatkę szmaty. I tak jest w Polsce od dawien, dawna...
W Polsce źle się patrzy na wszystkich, taka nasza cecha narodowa.... przesrane mają ci, którzy przejmują się zdaniem innych ludzi.W Polsce źle się patrzy na kobiety chcące uprawiać seks? Serio?
Przecież jak ktoś się nie przejmuje to mówią że jest zaburzony i nie ma zasad. Dlatego to tępięW Polsce źle się patrzy na wszystkich, taka nasza cecha narodowa.... przesrane mają ci, którzy przejmują się zdaniem innych ludzi.
Wystarczy mieć dystans i luz, to żadne zaburzenieNie wiem co was bawi. Taka prawda.
Panna @niezrozumiana chce utrzymywać dystans wobec Polaków i należy to uszanować.Wystarczy mieć dystans i luz, to żadne zaburzenie
A to swoją drogą. Polak uwielbia pluć i oceniać.W Polsce źle się patrzy na wszystkich, taka nasza cecha narodowa.... przesrane mają ci, którzy przejmują się zdaniem innych ludzi.
Kochana, wejdź sobie na Faceooka, Tiktoka lub inny portal to szybko się przekonasz jak wielu Polskich facecików ma wybiórczą moralność do tego typu spraw. Dużo, dosłownie dużo Polskich facetów gardzi takimi kobietami. To nie są do ku..y nędzy wyssane z palca mity. I nie mówię że wszyscy tacy są ale zdecydowana większość jest. Trzeba być albo ślepym albo trzymającym się kurczowo tych właśnie "norm" żeby tego nie widzieć. Jak zobaczysz kobiety, dziewczyny które są w związkach z obcokrajowcami chociazby na Tiktoku jest masa komentarzy Polaków typu "Tajlandia Europy". Nic dziwnego że świadome Polki nie chcą się wiązać z Polakami który w obrzydliwy sposób plują na kobiety za ich własne wybory. Nie wszyscy, podkreślę ku..wa nie wszyscy Polscy mężczyźni tacy są. Niestety powiedziałabym że conajmniej połowa ma takie podejście do kobiet. Historia Polski, to jak kobiety są traktowane, jak dużo mamy wulgarnych odniesień do kobiet lubiących seks nie wzięło się znikąd. Ja sama spotkałam się z hejtem za to ze byłam w związku z dużo starszym partnerem. W Polsce chcąc czy nie chcąc jest większy ostracyzm społeczny względem kobiet niż mężczyzn. Kobiety są szybciej oceniane i obrażane. Mają się szanować, mają mieć klasę, uważać na facetów. Tak jest i taka jest mentalność. Jeśli ktoś temu zaprzecza to kłamie albo tego nie widzi. Dlatego ja osobiście to piętnuje bo to istnieje. I jest to niesprawiedliwe względem kobiet. Proszę mnie nie atakować bo takie są fakty.Ja się nie zgodzę z tym, że Polki są łatwe. Przecież w winnych krajach ludzie mają luz do seksu i związków w ogole. Hiszpanki to się bzykaja na potege tak samo francuski a tam panowie korzystaja z tego i nie powiedza nigdy ze sa latwe bo tak raz powiedzieć kobiecie, że robi nie dobrą kawę
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
J | Gdzie mogę znaleźć wideo tej Polki? | Seks fotki i filmy | 0 | |
![]() |
Zepsute Polki | Seks | 23 | |
![]() |
Znane polki nago | Seks fotki i filmy | 174 | |
N | Spotkania w Lodzi są chętne osoby? | Ogłoszenia | 1 | |
P | Cześć , są jakieś chętne osoby na telegram ? | Ogłoszenia | 11 |