• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

"Polki są łatwe"- taka jest opinia o polskich kobietach za granicą. Co wy na to?

Kobieta

niezrozumiana

Biegły Uwodziciel
Lol, bardziej mi chodziło o mentalność i podejście wschodnich a zachodnich mężczyzn. Za granicą to norma że kobieta ma ochotę na seks i mało kto za to nią gardzi. W Polsce to jeszcze szok kulturowy dla wielu osób.

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Lol, bardziej mi chodziło o mentalność i podejście wschodnich a zachodnich mężczyzn. Za granicą to norma że kobieta ma ochotę na seks i mało kto za to nią gardzi. W Polsce to jeszcze szok kulturowy dla wielu osób.
Nie zauważyłem, aby w Warszawie ktoś z pogardą wypowiadał się o kobiecie, która ma ochotę na seks. To prywatna sprawa tej kobiety.

Kobieta

Fishka

Cichy Podglądacz
Ja się nie zgodzę z tym, że Polki są łatwe. Przecież w winnych krajach ludzie mają luz do seksu i związków w ogole. Hiszpanki to się bzykaja na potege tak samo francuski a tam panowie korzystaja z tego i nie powiedza nigdy ze sa latwe bo tak raz powiedzieć kobiecie, że robi nie dobrą kawę

Kobieta

niezrozumiana

Biegły Uwodziciel
Ja się nie zgodzę z tym, że Polki są łatwe. Przecież w winnych krajach ludzie mają luz do seksu i związków w ogole. Hiszpanki to się bzykaja na potege tak samo francuski a tam panowie korzystaja z tego i nie powiedza nigdy ze sa latwe bo tak raz powiedzieć kobiecie, że robi nie dobrą kawę
Kochana, wejdź sobie na Faceooka, Tiktoka lub inny portal to szybko się przekonasz jak wielu Polskich facecików ma wybiórczą moralność do tego typu spraw. Dużo, dosłownie dużo Polskich facetów gardzi takimi kobietami. To nie są do ku..y nędzy wyssane z palca mity. I nie mówię że wszyscy tacy są ale zdecydowana większość jest. Trzeba być albo ślepym albo trzymającym się kurczowo tych właśnie "norm" żeby tego nie widzieć. Jak zobaczysz kobiety, dziewczyny które są w związkach z obcokrajowcami chociazby na Tiktoku jest masa komentarzy Polaków typu "Tajlandia Europy". Nic dziwnego że świadome Polki nie chcą się wiązać z Polakami który w obrzydliwy sposób plują na kobiety za ich własne wybory. Nie wszyscy, podkreślę ku..wa nie wszyscy Polscy mężczyźni tacy są. Niestety powiedziałabym że conajmniej połowa ma takie podejście do kobiet. Historia Polski, to jak kobiety są traktowane, jak dużo mamy wulgarnych odniesień do kobiet lubiących seks nie wzięło się znikąd. Ja sama spotkałam się z hejtem za to ze byłam w związku z dużo starszym partnerem. W Polsce chcąc czy nie chcąc jest większy ostracyzm społeczny względem kobiet niż mężczyzn. Kobiety są szybciej oceniane i obrażane. Mają się szanować, mają mieć klasę, uważać na facetów. Tak jest i taka jest mentalność. Jeśli ktoś temu zaprzecza to kłamie albo tego nie widzi. Dlatego ja osobiście to piętnuje bo to istnieje. I jest to niesprawiedliwe względem kobiet. Proszę mnie nie atakować bo takie są fakty.
"Szon" "cichodajka" "szlauf" "jak suka nie da pies nie weźmie" itd...
Czekam aż faceciki zaczną być tak samo piętnowane za to że dupczą na lewo i prawo. Ale w Polsce nie prędko się to zmieni bo kobiety mają to w dupie. Prędzej Cie taka wywłoka jedna z drugą pomówi niż przytrzyma sztamę. I to tyle.