O cholera, coś w tym jestŚwięci są ci, którzy nie mają okazji...

O cholera, coś w tym jestŚwięci są ci, którzy nie mają okazji...
słowo-kluczpodobno
Was? Czyli dla kogoDla was jesteśmy trudne a nie łatwe![]()
A to nie czytasz tematu ?Was? Czyli dla kogo?
Bo do skruchy namawiaDlaczego?![]()
HeheBo do skruchy namawia![]()
Jeśli przyciągasz takich facetów i pozwalasz się obrażać, to nie tylko problem tych facetów, ale także i Twój.Na przygodny seks i do łóżka powinno się chodzić z obcokrajowcami. Najlepiej takimi którzy mają bardziej liberalne poglądy i nie obrażają po dokonanym akcie kobiet które z nimi współżyły.
Jeśli facet obraża kobietę, to nie jest to "roblem" czyli wina kobiety.Jeśli przyciągasz takich facetów i pozwalasz się obrażać, to nie tylko problem tych facetów, ale także i Twój.
Nie, to jest wina faceta, zdecydowanie, ale jeśli widzisz tendencję że umawiasz się z facetami, którzy Cię obrażają, i jest w tym spora "powtarzalność" to z psychologicznego punktu widzenia warto by się w to zagłębić choćby właśnie u psychologa. Może się nieprecyzyjnie wyraziłam wcześniej, przepraszam.Jeśli facet obraża kobietę, to nie jest to "roblem" czyli wina kobiety.
Jak cię ktoś zgwałci na ulicy to będzie twój problem, bo byłaś ubrana zbyt wyzywająco?
Byłaś, widziałaś, doświadczyłaś? Jestem przekonana, że nie. Więc bzdur nie powtarzajTamte to podobno leżą bez majtek, pijane, tonami pod klubam
A żebyś wiedziała, że widziałamByłaś, widziałaś, doświadczyłaś? Jestem przekonana, że nie. Więc bzdur nie powtarzaj
Widziałam, mąż mi nagrał telefonem jak był w delegacji, to mi wystarczy.Gdyby tak było nie użyłabyś słowa ,,podobno". Chyba że nie rozumiesz, co ono znaczy i kiedy się go używa.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
![]() |
POLKI W AKCJI, czyli Team FuckDoll 🎀 | Seks | 59 | |
J | Gdzie mogę znaleźć wideo tej Polki? | Seks fotki i filmy | 0 | |
![]() |
Zepsute Polki | Seks | 23 | |
![]() |
Znane polki nago | Seks fotki i filmy | 174 | |
![]() |
Jakie są ciekawe fakty o Was? | Poza tematem | 0 |