• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Polecane strony dla zarobku

Kobieta

Karotka

Biegły Uwodziciel
Hej, znacie jakieś stronki lub aplikacje na których mogę zarobić ze sprzedaży zdjęć/sextingu/ocenek?

D

dessi1979

Guest
Jakby tak chcieć woń polskiej cipki, czy pachy w świat wypuścić, to można i tutaj 🤔

Mężczyzna

Image

Erotoman
Jakby tak chcieć woń polskiej cipki, czy pachy w świat wypuścić, to można i tutaj 🤔

Się z tego zrobił niezły biznes, nie wiedziałem, że to aż tak rozwinięte i że taki popyt!

Mężczyzna

elomelo1

Nowicjusz
Hej, znacie jakieś stronki lub aplikacje na których mogę zarobić ze sprzedaży zdjęć/sextingu/ocenek?
Bez jakiegokolwiek zaangażowania możesz próbować wszędzie tak naprawdę - gadu gadu, omegle, 6obcy, wszelkiego rodzaju czaty tak naprawdę, nawet na apkach randkowych możesz próbować szczęścia ze sprzedażą.

Jak interesują cię duże pieniądze to wtedy chyba opcja jest tylko jedna - Only Fans. Tylko na OF żeby zarobić też poważniej musisz prowadzić zewnętrzne social media (instagram+twitter to must have). Im więcej różnych platform tym większy transfer widowni i potencjalnych kupców na OF. Tylko trzeba to z wyczuciem poprowadzić żeby ban nie poleciał (zwłaszcza IG).