• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Pokaż swoj pulpit

Status
Zamknięty.

SnOOk3r

Nowicjusz
nie lubie jak np pliki z muzyka czy dokumenty sa tak luzem nie łatwiej zrobic

hmm mam problem bo jzu niemam pomyslu jak numerowac foldery z muzyka a w takim ciagu 1 .2.3.4. to ciezko znalesc to czego szukam:) przy nagrywaniu

folder z muzyka 1 klik

ciag dalszy 1 klik

foldery z muzyka 1.2.3.4
Kolejne 2 czyli 5 &6

Łacznie tej muzyki mam 87 GB :/ Az skreca

Ale fakt faktem pulpit strasznie zaśmiecony , nie ukrywam choc dzis sie wziołem za porządki i nowa wersja wygląda tak :)

Po malych porzadkach :)

gonia

Erotoman
ja nie widze nic a co do nazw folderow to po co pisac "1" nie lepiej np alfabetycznie ulozyc? albo rodzajami muzyki? :) czepiam sie bo ja lubie miec wszystko ładnie :)
niom a w ogole to widze ze nikt sie nie pofatygowal zeby mi i mere napsiac jak pokazac swoje pulpity ale to wlasnie jest czytanie wszystkich postow ehh

SnOOk3r

Nowicjusz
godniu wystarczy ze przytrzymasz myszke w prawym dolnym rogu i pokaze ci sie mozliwosc powiekszenia obrazka :D

i własnie mam pokatalogowane ale w folderach co do folderow niemam juz pomyslow (folderow glownych w ktorych wszytsko juz poukladane po nazwach)

Co do pokazania robisz tak wciskasz guzik print scren znajduje sie nad insert>.

puzniej odpalasz painta wciskasz ctrl+c+v i masz:)

pozdrawiam

stafik

Cichy Podglądacz
Jejku, to mnie chyba nie polubicie za mój pulpit. :D

Zbiera się i zbiera, ale co dłuższy czas czyszczę go z większości. Kiedyś zdążyłem naliczyć u siebie ponad 120 ikonek.

Przyznaję, i mi to przeszkadza, lecz nie na widocznie nie na tyle. :)

Tutaj link do obrazka.

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry