• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Pojawiła się krew kiedy pierwszy raz włożył mi paluszki

Status
Zamknięty.

katie18

Cichy Podglądacz

Czesc wszystkim.
Ostatnio razem z moim chłopakiem postanowilismy troszke sie popiescic,był to dla mnie i dla niego pierwsz raz.To był tylko petting, bez sexu.Kiedy moj chłopak...włozył mi 2 paluszki do ... to ja za chwile zauwazylam ze zaczynam krwawic i przestalismy to robic. Przestraszylismy sie,ale od razu pomyslalam ze albo przebił mi błone dziewicza,albo zachaczył paznokciem.
Napiszcie mi prosze czy tez miałyscie cos takiego z ta krwia.Dodam jeszcze ze krwawilam pozniej troche w ciagu dnia i zaczelam myslec ze to okres,ale okres mialm wczesniej i to było nie mozliwe.Na nastepny dzien wszystko było w porzadku i dobzre sie czulam. Czekam na wasze opinie co o tym sadzicie co to moglo byc, z góry pozdrawiam,papapapa :) :) :)

Snaker

Seks Praktykant
a może jesteś w ciąży? ;-)
nie no żart.. pewnie zachaczył skubany i nie chce się przyznać...

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry