To jeszcze młody wiek, przede wszystkim zrzucić nadmiar tkanki tłuszczowej jeśli jest otyłość, do tego ćwiczenia siłowe, kilka razy w tygodniu, wyeliminowanie cukru z diety, alkoholu i papierosów, zadbanie o regularny 8h sen i pała będzie stała nawet na widok ubranych kobietMam 45 lat i widze u siebie mniej więcej od 5 lat znaczny spadek libido. Jak równiez pogorszenie erekcji. Wytryski są mniejsze. Z roku na rok jest coraz gorzej. Wydawało mi się wcześniej że problem dotyczy jedynie starszych mężczyzn.
Jak polecicie poprawic ten stan?
Ja mam 50+ i chce mi się bardziej i urozmaicenia itp. Może poza komentarzem kolegi Mazan doszła rutyna, jakieś zakłucacze w pracy lub w domu? Czasami jest coś co zżera od środka bo męci w głowie. ... Pozytywne myślenie, dobre nastawienie i coś nowego "w łóżku" powinno poprawić ten spadek. POWODZENIA!Mam 45 lat i widze u siebie mniej więcej od 5 lat znaczny spadek libido. Jak równiez pogorszenie erekcji. Wytryski są mniejsze. Z roku na rok jest coraz gorzej. Wydawało mi się wcześniej że problem dotyczy jedynie starszych mężczyzn.
Jak polecicie poprawic ten stan?
Ja tam bym nic na razie nie polecał z medykamentów tylko wizytę u dobrego lekarza.No chłopie, problemy z erekcją mogą mieć wiele powodów.Natury psychicznej jak również natury fizycznej. Moze być to przepracowanie problem z hormonami, kiepska dieta oraz brak aktywności fizycznej. Jesli nie jest to problem z hormonami, to polecam tabletki na erekcję.
I masz rację. Najpierw bym suplementów spróbował jakby co, ale w pierwszej kolejności do lekarza marszCzytałem o viagrze ale nie chciałbym w tym wieku brać.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
B | Pogorszenie erekcji | Seks | 8 | |
M | Jak leczyć spadek libido i potencji | Porady seksualne | 8 |