• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

pogawędki, flirty, fantazje

Josephine

Cichy Podglądacz
Obstawiam, że pisanie z jakąś fajną i szaloną kobietą właściwie o wszystkim.

Mogę jednak się mylić i chciał po prostu jakiegoś masaża znaleźć by mu doradził jak karczek oprawić x]

Obawiam się, że w tym miejscu "fajna i szalona" mogą być dość rozległymi pojęciami :) "O wszystkim"? Np.o sytuacji politycznej w Indonezji? ;) Uwielbiam takie wpisy :)

Tommy

Nowicjusz
Ja bym pogadał o Brytyjskich długich łukach i niemieckich Zweihanderach. Znajdzie sie jakaś szalona i fajna też?

Ewentualnie pogadać mogę o Imperatorze Sigmarze. Albo o odzyskaniu Ziemii Świętwj.

Josephine

Cichy Podglądacz
No strasznie ciężkie tematy powiem Ci ;) Szczególnie ta Ziemia Święta w kontekście historycznym, swiatopoglądowym i geopolitycznym to zagadnienie niezwykle szerokie do dyskusji ;)

Endo

Cichy Podglądacz
A ja zapraszam Panie na PW i obejdzie się bez geopolityki czy fizyki kwantowej. Chętnie skupię się bardziej na cielesnej naturze człowieka ;)

M

Morfeusz

Guest
Sex i orgazm w ujęciu kota Schrödingera to by dopiero było! Orgazm kwantowy na wpół osiągnięty, do momentu mierzalności (zajrzenia w spodnie), gdzie przestaje być orgazmem kwantowym, bo sam fakt pomiaru zmienił stan kwantowy orgazmu :p! Albo korpuskularno falowa postawa członka, jest na zewnątrz i zarazem w pochwie dziewczyny. Heh, jakie możliwości! Tylko, trzeba by mieć bardzo małego Wacusia! Jak tak myślę, to jednak wolę klasyczną fizykę w ujęciu seksu, skupienie się na tarciu, ruchach posuwisto zwrotnych, może z próbą małej rotacji w pozycji na jeźdźca, przy skupieniu się na ruchu niejednostajnym dłoni i języka po krągłościach kobiecej formy.

Tommy

Nowicjusz
Nie zapominaj też o wyznaczaniu siły wypadkowej i pędu podczas uderzania o kobiece bramy. No i znając prędkość wytrysku ustal położenie spermy na ciele kobiety, zakładając, że krople poruszają się tzw. swobodnym upadkiem.

M

Morfeusz

Guest
Nie zapominaj też o wyznaczaniu siły wypadkowej i pędu podczas uderzania o kobiece bramy. No i znając prędkość wytrysku ustal położenie spermy na ciele kobiety, zakładając, że krople poruszają się tzw. swobodnym upadkiem.

Tu raczej mechanika płynów się kłania, ale i tak wszystko rozbija się o przyjęcie stanu kwantowego czy klasycznego. W każdym razie, nigdy nie próbowałem robić wykresów i obliczeń podczas seksu :)! Choć Słońce Moje, Gwiazdy Moje, jest wyrozumiała, to jednak tu, mógłbym nie spotkać się ze stosownym zrozumieniem :p! Mówiąc prosto, gdybym zbyt skupił się na obliczeniach, szybko by się okazało, że mam konkurencje w kwestii zaspakajania potrzeb Żony:)! Zresztą, nie miałbym się co dziwić, bo przecież ciało ludzkie ma swoje prawa. Reasumując, wystarczy mędrkowania, jak kobietę zaciągnąć do łóżka, a później, zwyczajnie bawić się jak dziecko z ciekawością życia, ale bez zbędnego dumania!