• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Podwójna penetracja

Mężczyzna

grigorek

Seks Praktykant
Czy próbowaliście podwójnej penetracji cipki????? Podwójnej w sensie kutas i wibrator w cipie w tym samym czasie.Jeśli tak to jakie odczucia miały Panie i wy Panowie??? I w jakiej kolejności??- najpierw wchodził wibrator czy kutas???? Kutas od góry a wibrator od dołu czy odwrotnie?????

Kobieta

kamilaaa20

Seks Praktykant
Próbowałam tylko z takim wibratorem dla par który ma wypustkę na łechtaczkę jak pingwinek i do środka wchodzi taka cieńsza część plus penis. Wszystko oczywiście wibruje. Jeśli o mnie chodzi to nic specjalnego, zabawka cały czas się przekręcała, spadała z łechtaczki więc było to trochę frustrujące. Zwykłego wibratora i penisa nie próbowałam wkładać jednocześnie do pochwy

Mężczyzna

Ciekawy doświadczeń

Seks Praktykant
My podczas zabaw to dildo i kutas w cipke, albo skaczący i wibrujący korek w tylek i kutas w cipke. Zabawka i kutas w jednej dziurce powoduje lekki dyskomfort, bo zabawka gniecie w kutasa:) Po takich zabawach marzy się nam spróbowanie z prawdziwym ale niestety nikogo nie mamy.

Mężczyzna

cuckoldman

Seks Praktykant
My podczas zabaw to dildo i kutas w cipke, albo skaczący i wibrujący korek w tylek i kutas w cipke. Zabawka i kutas w jednej dziurce powoduje lekki dyskomfort, bo zabawka gniecie w kutasa:) Po takich zabawach marzy się nam spróbowanie z prawdziwym ale niestety nikogo nie mamy.
Próbowałem, kolega penetrował moją dziewczynę, ja dołączyłem, przyjemnie, próbowaliśmy też oczywiście klasycznej kanapki czyli penis w cipce i drugi w pupie rewelacja

Mężczyzna

Boy666

Nowicjusz
Gdy żona ma dużą ochotę to wkładam jaj dildo ale takie dość twarde i wchodzę kutasem ( penis musi stać na maxa musi być twardy , miękkiego penisa nie ma szans wepchnąć) kilka ruchów i dochodzi , zabawa fajna