• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Podsumowanie

Kobieta

Dolores

Cichy Podglądacz
W zwiazku,ze mamy koniec roku, proponuje male podsumowanie.A mianowicie co najbardziej szalonego zrobiliscie albo Wam sie przytrafilo (oczywiscie z podtekstem erotycznym) tylko w tym mijajacym roku.
U mnie akurat byla to kapiel w morzu w bardzo znanej miejscowosci na glownej plazy.l nie bylo by w tym nic szokujacego gdyby nie fakt,ze zrobilam to z dwiema kolezankami zupelnie nago.

Mężczyzna

pascal

Nowicjusz
Cóż. W moim małżeńskim życiu erotycznym zupełna posucha, bo żona rzuciła się w wir pracy i koleżanek. Więc chcąc coś mimo wszystko mieć z seksu, też się rzuciłem w wir seksu. 2 kochanki. I wspaniały seks - taki, jaki sobie zawsze marzyłem - radosny, namiętny, zmysłowy, romantyczny - świece, olejki do masażu całego ciała kobiety, seks oralny, który uwielbiam i w końcu mogłem cieszyć się widokiem jej orgazmów - tak w świetla, bez skrępowania, bez ryzyka, że dzieci wejdą. No i bliskość, przytulanie, celebracja piękna kobiecego ciała...

• Like
Reactions: And
Kobieta

D'Arc

Dominujący
C.d. nieprzejmowania się konwenansami i stawiania w centrum swojej frajdy seksualnej. Do tego uniezależnienie się od męskich narzadów płciowych w drodze do osiągnięcia orgazmu. Mimo wszystkich dramatów, ten rok był lepszy pod względem seksu niż poprzednie i mam nadzieję, że nadchodzący będzie jeszcze fajniejszy.

Kobieta

PaniTrycholog

Podrywacz
W tym roku obyło się bez żadnych erotycznych doznań i uniesień, co mnie bardzo, bardzo cieszy 😌 Gdyż spokój ducha jak nie rucha jest bezcenny, fantastyczny i tak przez ludzi niedoceniany, że postanowiłam się nim cieszyć i w przyszłym roku...
Jednak nie mówię hop 😉
Czas pokaże... Zobaczymy, czas pokaże...
Co to Nowy Rok przyniesie 🤣🤣🤣

Mężczyzna

And

Podrywacz
U nas zabawy w trójkąt to coś normalnego. Ale zawsze był to weekend, urlop. Od prawie roku spotykamy się z jedną młodziutka, śliczną laską, która miesiąc temu zamieszkała z nami.

Kobieta

Saanvi

Instruktor seksu
Najlepszy seks mojego życia, odkrycie nowych rzeczy, które mnie jednak jarają. Nie sądziłam, że mogę zmienić zdanie co do niektórych spraw w łóżku. Nie żałuję, że dalej próbuję i dalej szukam co jeszcze może mi się podobać ;)
Jestem zachwycona, chcę jeszcze więcej ❤️

• Like
Reactions: And