Nie wszystkie się do tego nadają.O kutasa się nie spiera kutasa się obciąga
Nie wszystkie się do tego nadają.O kutasa się nie spiera kutasa się obciąga
Obciąga to się spódnicę ołówkową jak się podwinęła za wysoko, kutasa to można popieścićO kutasa się nie spiera kutasa się obciąga
A jakie kryterium musi spełniać kutas który nadaje się do obciągnięcia tudzież pieszczenia ?Nie wszystkie się do tego nadają.
Nie być przymocowany do Ciebie.A jakie kryterium musi spełniać kutas który nadaje się do obciągnięcia?
Podrywanie komu??Średnio mi idzie podrywanie, nie jestem niestety vampem. Wiem co mi się nie podoba. Takie prostackie narzucanie się z tematami seksualnymi.
Potwierdzam pociąg, zawsze można stracić równowagę i oprzeć się klatą o jakiegoś ciekawego facetaW pociągu jak mam warunki odzieżowe , to czasem wprowadzam , w łazience niechcący negliż jak mi się facet na przeciwko podoba.
Ale ładujesz się za nim do wc-tu czy korzystasz z otwartymi drzwiami i cycki wywalasz na wierzch?W pociągu jak mam warunki odzieżowe , to czasem wprowadzam , w łazience niechcący negliż jak mi się facet na przeciwko podoba.
Najlepiej to bez majtek od razu jechać, po co robić sobie dodatkowy kłopot.Jeszcze jak ma sukienkę, spódniczkę to można zdjąć majtki.
Też nie wierzę bo tak na pewno nieNie wierzę wam. Ktoś się wam podoba, chcecie poznać, czy poderwać, i co?
Zero flirtu prób zainteresowania sobą, tylko odchodzicie, i mówicie: "Cześć podobasz mi się" ?
Bujdy.
Jak wracam na miejsce, to jakiś guzik krzywo zapięty, albo rozpięty. Albo po prostu jakaś zmiana, jak facet się będzie gapił, to to są szanse, że zagadaAle ładujesz się za nim do wc-tu czy korzystasz z otwartymi drzwiami i cycki wywalasz na wierzch?![]()
Ja bym chciał właśnie ubolewam że nie ma spontanicznych kobiet zaraz myślą że wyjdą na głupie itp To jest piękne być prawdziwym w takiej sytuacji nie bać sięTeż nie wierzę bo tak na pewno nie
ma
Bałabym się że gdy tak powiem przypadkowo spotkanemu na ulicy, który mi wpadł w oko, że jestem wariatką i żebym spadała na drzewo![]()
Ależ są. Tylko spontan jest wtedy kiedy u obojga chemia pojawia się równocześnie. Jeżeli nie to, te dźgnięte strzałą amora musi kombinować. Wyjdzie, nie wyjdzie.Ja bym chciał właśnie ubolewam że nie ma spontanicznych kobiet zaraz myślą że wyjdą na głupie itp To jest piękne być prawdziwym w takiej sytuacji nie bać się
W czasach reklamy McDonalds "... a może frytki do tego?", na Orlenie kupowałem wino czerwone, vermouth, gin, i ... prezerwatywy.Poczekam na jakiegoś, co będzie prezerwatywy kupować.
Raczej reakcją byłoby miłe zaskoczenie u mężczyzny.Bałabym się że gdy tak powiem przypadkowo spotkanemu na ulicy, który mi wpadł w oko, że jestem wariatką i żebym spadała na drzewo
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
P | Podrywanie na szybki sex | Porady seksualne | 52 | |
S | Uwodzenie Slstarszej koleżanki | Fantazje erotyczne | 1 |