• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Podrywanie/Uwodzenie - Teoria i praktyka.

Kobieta

Aya

Podrywacz
Średnio mi idzie podrywanie, nie jestem niestety vampem. Wiem co mi się nie podoba. Takie prostackie narzucanie się z tematami seksualnymi.

Kobieta

aga02

Nowicjusz
W pociągu jak mam warunki odzieżowe , to czasem wprowadzam , w łazience niechcący negliż jak mi się facet na przeciwko podoba.

Kobieta

Karotka

Podrywacz
Nie wierzę wam. Ktoś się wam podoba, chcecie poznać, czy poderwać, i co?
Zero flirtu prób zainteresowania sobą, tylko odchodzicie, i mówicie: "Cześć podobasz mi się" ?
Bujdy.
Też nie wierzę bo tak na pewno nie
ma:(
Bałabym się że gdy tak powiem przypadkowo spotkanemu na ulicy, który mi wpadł w oko, że jestem wariatką i żebym spadała na drzewo:(

Kobieta

aga02

Nowicjusz
Ale ładujesz się za nim do wc-tu czy korzystasz z otwartymi drzwiami i cycki wywalasz na wierzch? 😅
Jak wracam na miejsce, to jakiś guzik krzywo zapięty, albo rozpięty. Albo po prostu jakaś zmiana, jak facet się będzie gapił, to to są szanse, że zagada :)

Mężczyzna

Pieszczoch

Seks Praktykant
Też nie wierzę bo tak na pewno nie
ma:(
Bałabym się że gdy tak powiem przypadkowo spotkanemu na ulicy, który mi wpadł w oko, że jestem wariatką i żebym spadała na drzewo:(
Ja bym chciał właśnie ubolewam że nie ma spontanicznych kobiet zaraz myślą że wyjdą na głupie itp To jest piękne być prawdziwym w takiej sytuacji nie bać się

Mężczyzna

Hakuzery

Seks Praktykant
Ja bym chciał właśnie ubolewam że nie ma spontanicznych kobiet zaraz myślą że wyjdą na głupie itp To jest piękne być prawdziwym w takiej sytuacji nie bać się
Ależ są. Tylko spontan jest wtedy kiedy u obojga chemia pojawia się równocześnie. Jeżeli nie to, te dźgnięte strzałą amora musi kombinować. Wyjdzie, nie wyjdzie.

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Dominujący
Bałabym się że gdy tak powiem przypadkowo spotkanemu na ulicy, który mi wpadł w oko, że jestem wariatką i żebym spadała na drzewo
Raczej reakcją byłoby miłe zaskoczenie u mężczyzny.
U mnie na pewno.
Mężczyźni marzą o tym, by kobiety ich aktywnie, łopatologicznie i bezpośrednio podrywały. Chcą słyszeć komplementy i miłe słowa. Chcą, żeby przestało być tak, że najczęściej słyszanym zwrotem oznajmiającym w szkole jest "Masz wpie**ol", a najczęściej słyszanym w szkole pytaniem "Wyj**ać ci?".