• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Podniecenie na myśl o niszczeniu damskiej bielizny i garderoby z innymi

Mężczyzna

dewastator

Cichy Podglądacz
zbliżają się święta, nikt nie chciałby czegoś wspólnie zdewastować/zdemontować/puścić z dymem? :)
albo podesłać jakieś ciuszki do powyższych czynności?

Kobieta

Lesbijka

Biegły Uwodziciel
I to też jest podniecające ;) Lubię czasem zrezygnować z bielizny, a stracić ją w takich warunkach to sama radość ;)
Dokładnie ale fetysz nawet jak na mnie dość dziwny-rozumiem i lubię wsunąć nosek w majtusie ukochanej zwłaszcza tuż prawie już ;) i dać całuska zanim zlecą z Niej ale żeby niszczyć ...

Kobieta

Saanvi

Erotoman
Dokładnie ale fetysz nawet jak na mnie dość dziwny-rozumiem i lubię wsunąć nosek w majtusie ukochanej zwłaszcza tuż prawie już ;) i dać całuska zanim zlecą z Niej ale żeby niszczyć ...
Kobiety mają chyba po prostu inne podejście do własnych ciuchów, co by to nie było. No ale jak partner będzie chciał na mnie coś rozszarpać aby się w emocjach do mnie dobrać, to piszę się na to z dziką radością ;)

Kobieta

Lesbijka

Biegły Uwodziciel
Kobiety mają chyba po prostu inne podejście do własnych ciuchów, co by to nie było. No ale jak partner będzie chciał na mnie coś rozszarpać aby się w emocjach do mnie dobrać, to piszę się na to z dziką radością ;)
A jak tak to ja bym nawet się z Tobą Bardzo zgodziła niech rwie i mruczy mi do uszka ...
;)