• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Podniecają Was sutki?

Mężczyzna

darko_xd5932

Seks Praktykant
Fajne ma aktorka Sydney Sweeney:
8b5e1bd122ede43445b8ac6bddd06585.jpg

Mężczyzna

cichyseba

Seks Praktykant
Bardzo lubię popatrzeć na kobiece sutki bez stanika na ulicy. Tylko czy kobiety to też lubią jak facet patrzy się na jej piersi

Mężczyzna

Sex&Orgasm

Biegły Uwodziciel
Oczywiście że widok kobiecych sutek,które są widoczne przez koszulkę to piękny widok dla mężczyzny.
Ale wiem że wiele kobiet,po prostu lubi chodzić bez stanika bo tak im jest wygodniej, ale na pewno nie lubią kiedy przez to widać ich sutki, bo czują się nie komfortowo.

Mężczyzna

Wielki3232

Erotoman
Ja żonie zawsze mówię żeby chodziła bez stanika, czasem nie ubierze, wtedy widać jak pięknie sterczą, a faceci gapią się na nie

Mężczyzna

Kaziczek

Seks Praktykant
Widok suteczków czy widzianych przez prześwitujące materiał czy bardziej widocznych jak są lekko stojące jest bardzo podniecający, a szczególnie suteczków mojej ukochanej szwagierki, jak jest lekko podniecona robią się duże jak potencjometry w starych radiach, nic tylko ssąc.

Mężczyzna

Biszkopt

Seks Praktykant
Prześwitujące pod koszulką lub sukienką suteczki są zawsze seksi. Zauważyłem ,że dużo kobiet tego lata chodzi bez biustonosza. Jednym sterczą na baczność innym ledwo się zarysowują. Zauważyłem też kilka dziewcząt z piercingiem na sutkach😛.