• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Podniecają Was sutki?

Mężczyzna

siwybajerant

Cichy Podglądacz
Mnie to chyba bardziej podniecają sutki niż same piersi, chociaż nie, bo męskie sutki mi nie robią nic a nic, więc jednak to połączenie kobiecych piersi i sutków, to aż mam dreszcze..😉
Tak właśnie :) kobiece sutki mają w sobie coś wyjątkowego i dla mnie również sutki są bardziej podniecające

Mężczyzna

Fireman

Seks Praktykant
Mam tak samo jak poprzednicy ;-) jak odznaczają się na koszulce to zmysły wariują 😂 niestety moja żona nie lubi chodzić bez stanika, ma spory biust i nie lubi jak jej "wisi".

Kobieta

AgaAgnieszka

Dominujący
jak ja nienawidzę jak ktoś ogarnie że nie mam stanika pod bluzką i co pół sekundy muszę przypominać gdzie mam oczy i o czym w ogóle mówmy

Mężczyzna

zielony

Nowicjusz
jak ja nienawidzę jak ktoś ogarnie że nie mam stanika pod bluzką i co pół sekundy muszę przypominać gdzie mam oczy i o czym w ogóle mówmy
To już jest typowy nietakt. Przynajmniej ja tak mam że jak już z kimś rozmawiam to skupiam się na rozmowie a nie na tym czy ktoś ma bieliznę czy nie.