• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Podglądanie przez sąsiada... Zdarzyło się wam?

piotrjackowski

Cichy Podglądacz
Czy zdarzyło się Wam kiedyś być podglądanymi przez sąsiada kiedy byłyście nagie albo w jakiejś sytuacji intymnej ? Jak się czułyście wtedy ? Byłyście podniecone ? Często się przeprowadzam i kilka razy zdarzy mi się podglądac dziewczyny z naprzeciwka . Za każdym razem kiedy się orientowaly ze na nie patrzę specjalnie jeszcze bardziej mnie prowokowaly . Zapalaly światło odsłaniały firanki itp . . Macie związane z tym jakieś doświadczenia ? . .

ZakazAnna

Nowicjusz
Nie wiem czy sąsiedzi mnie podglądają chyba nie choć kiedyś za "młodych" lat starałam się ich prowokować a teraz go by chciał starą babę oglądać

mrRakieta

Seks Praktykant
Nie przesadzaj. Głowę daję, że jakiś amant by się znalazł. Jak dobrze zachowana i ma spore umiejętności to... :)

F

Feragas

Guest
Ja kiedyś młodą laseczke, chyba 16 lat miała, używając lornetki i patrząc się w jej pokój późnym wieczorem :)

Mężczyzna

sajjanin86

Instruktor seksu
zdarzało mi się nieraz podglądać :) ostatnio widziałem, jak jedna kobieta zaczęła nago tańczyć w swoim pokoju... albo to była joga?

B

Basia

Guest
prawdę mówiąc mi się nie zdarzyło
nie mniej mieszkam na parterze a nie zawsze zasłaniam okna jak powinnam zasłonić :p

A

Anika

Guest
Hm, w sumie nie mam pojecia czy ktos podglądał czy nie. Poprzednio na czwartym piętrze, aktualnie na trzecim, więc trza by mocno zadzierać głowę, żeby coś tam zobaczyć ;) Firan nie posiadam, bo nie chce mi się tracic czasu na pranie jakichś szmatek, jedynie zwykłe rolety które czasem lecą w dół a czasem nie, bo miasto nocą jednak ma swój urok. Inna sprawa, że mój widok z balkonu to "szumi dokoła las", więc jak już to tylko dziki siedzą w krzakach i kukają przez malutkie lornetki :cool:

A

artkam

Guest
Hm, w sumie nie mam pojecia czy ktos podglądał czy nie. Poprzednio na czwartym piętrze, aktualnie na trzecim, więc trza by mocno zadzierać głowę, żeby coś tam zobaczyć ;) Firan nie posiadam, bo nie chce mi się tracic czasu na pranie jakichś szmatek, jedynie zwykłe rolety które czasem lecą w dół a czasem nie, bo miasto nocą jednak ma swój urok. Inna sprawa, że mój widok z balkonu to "szumi dokoła las", więc jak już to tylko dziki siedzą w krzakach i kukają przez malutkie lornetki :cool:

Albo lesniczy z lornetka nandrzewie 😂

Mężczyzna

joskobrodacz

Seks Praktykant
Mnie raz podgladala pani ktora wynajmowala pokoj u mnie w domu bo mam lazienke z oknem na schody i nie calkiem bylo zasloniete, jak zauwazylem to szybko pobiegla na gore ciekawie sie czulem widzac jej usmiech na drugi dzien jak gadalem z nia i z jej mezem mysle ze jakby dluzej wynajmowali to cos ciekawego by wyszlo z tego

taki_on

Nowicjusz
być może ktoś mnie kiedyś widział nagiego. Nie wiem. Kilka lat temu będąc na wakacjach uprawiałem seks wieczorem przy zapalonym świetle i nie zasłoniętych oknach. Na myśl, że ktoś nas ogląda, podniecenie wzrosło. Ale czy ktoś widział - nie zweryfikowałem.