• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

POD STOŁEM

Kobieta

Krystyna.X

Erotoman
Niespiesznie rozkręcające się, pozwala odpowiednio wczuć się w klimat i to właśnie nakreślenie tego klimatu jest jedną z supermocy autorki.
Dziękuję za komentarz, bo o to najtrudniej.
Staram się wprowadzać czytelnika stopniowo w klimat, który chcę mu pokazać. Chcę, aby zrozumiał postępowanie bohaterów/bohaterki, a może nawet się utożsamił/a z postacią. Jeżeli mi się to udaje, czuję wielka satysfakcję. Jeżeli nie, to staram się znaleźć ,,błąd" i przy kolejnym opowiadaniu już go nie powielić.

Pozdrawiam, Krystyna.X

Mężczyzna

SubtelnyKR

Cichy Podglądacz
Realnie, to też jest podniecająca chwila.
Relacje, bo nie mówię tu o sesyjnych spotkaniach, zwykle zaczynają się najnormalniejszą rozmową. Czy na jakimś czacie, czy podczas rzeczywistego spotkania. Później dochodzą rozmowy bardziej dotyczące seksu, klimatu i w pewnym momencie pada propozycja/oferta relacji klimatycznej. Osoba potencjalnie uległa dostaje czas do namysłu i w końcu nadchodzi moment zdeklarowania się. Ostatnie sekundy przed wypowiedzeniem słów, to wielki mętlik w głowie – czy dobrze robię, czy wszystko zostało z mojej strony przemyślane, czy granice zostały wyraźnie nakreślone i wiele, wiele innych . Dlatego te pierwsze słowa, pierwsze zdanie wypowiadane jest z drżeniem w głosie.
Myślę, że staranne wybieranie stroju, naciąganie rajstop na stopy, uda, także budują napięcie...

Mężczyzna

Maybewilltry

Cichy Podglądacz
Genialny początek opowiadania! Żart naprawdę trafiony, i ta późniejsza przemiana, którą naprawdę fajnie opisałaś. Sukcesywnie będę nadrabiał inne Twoje opowiadania.

Kobieta

Krystyna.X

Erotoman
Na początek dzięki, że chciało ci się pokopać w opowiadaniach i wyszukać akurat to. Cieszę się, że ci się ono spodobało. Oczywiście zachęcam do przeczytania kolejnych. Liczę, że na innych też się nie zawiedziesz.
PS.
Mówisz, że żart trafiony. Zdradzę, co rzadko robię, że całe to zdarzenie rzeczywiście miało miejsce. Miałam więc ułatwione zadanie umieszczając je w opowiadaniu.

Pozdrawiam serdecznie, Krystyna.X

Mężczyzna

Maybewilltry

Cichy Podglądacz
Na początek dzięki, że chciało ci się pokopać w opowiadaniach i wyszukać akurat to. Cieszę się, że ci się ono spodobało. Oczywiście zachęcam do przeczytania kolejnych. Liczę, że na innych też się nie zawiedziesz.
PS.
Mówisz, że żart trafiony. Zdradzę, co rzadko robię, że całe to zdarzenie rzeczywiście miało miejsce. Miałam więc ułatwione zadanie umieszczając je w opowiadaniu.

Pozdrawiam serdecznie, Krystyna.X
Tak, na pewno będę czytał kolejne. Pierwsze, które przerobiłem, zdecydowanie do tego zachęca. Odnośnie żartu: świetny! Jak sytuacja miała miejsce w rzeczywistości to: świetny x2!😅